Zanzibar (part III)

 photo IMG_0368_zpslv7tcc5k.jpg


Het is tijd voor deel drie van mijn Zanzibar verslag. Vandaag laat ik foto’s zien van onder andere het Jozani forest park en restaurant The Rock.

 photo IMG_0389_zpsgtujarva.jpg

 photo IMG_0393_zpsbdl0bt1t.jpg

In het hotel is het genieten.We hebben mooi weer en wordt goed voor ons gezond. We hebben paar bewolkte ochtenden en dan besluiten we een strandwandeling te maken. Heerlijk!

 photo IMG_0463_zpsmtnytfxf.jpg

 photo IMG_0400_zpslwypkdex.jpg

 photo IMG_0404_zpschaz53uz.jpg

We gaan een dagje op pad. De eerste stop is het Jozani park. Een prachtige plek met apen. Wij zagen een baby aapje. Zo lief.

 photo IMG_0438_zpswulqmpvx.jpg

 photo IMG_0441_zpsgowgas2i.jpg

 photo IMG_0450_zpskwmejquq.jpg

Wat een prachtige plek!

 photo IMG_0467_zpssbbpnfpa.jpg

 photo IMG_0469_zpsutdjorlc.jpg

 photo IMG_0478_zpskvxnuj9t.jpg

We gaan ook naar de mangrove. Als het hoog water is staat hier alles onder water. Nu het water heel laag is kan je alle wortels zien. Er lopen ook allemaal krabbetjes rond.

 photo IMG_0480_zpse13srrmq.jpg

 photo IMG_0491_zpscx7nzffn.jpg

 photo IMG_0516_zpsgaibqrue.jpg

 photo IMG_0520_zps1dlgrr1v.jpg

We gaan lunchen op een prachtige locatie bij restaurant The Rock. Als we aankomen is het laag water en kunnen we zo naar het restaurant lopen. Op het terras drinken we een cocktail en genieten van het prachtige uitzicht. Daarna eten we een hapje. Het is heerlijk en het uitzicht is waanzinnen. Na de lunch is het water al een stuk hoger. We kunnen nog net lopen richting het strand. Hierna komt er een bootje tevoorschijn dat alle gasten heen en weer gaat varen.

 photo IMG_0531_zpsvxlfqwc7.jpg

 photo IMG_0539_zpsrtgcqbql.jpg

We genieten nog even van deze mooie plek. Daarna stappen we de auto in en gaan we weer terug naar het hotel. Dit is zo’n 1,5 uur rijden. We hebben een leuke chauffeur die ons van alles verteld. Als we zijn dorp passeren gaat hij off road en laat hij het dorp zien. We ontmoeten ook zijn vrouw en kinderen. Heel gastvrij! Een bijzondere ontmoeting.

Liefs,
Andrea

1 Comment

  1. Avatar October 2, 2015 / 8:19 pm

    Wauw, dat ziet er niet verkeerd uit hoor. De natuur is erg mooi! Wat leuk dat jullie een baby aapje gezien hebben. En wat tof dat de mensen daar zo gastvrij zijn! Zanzibar zou ik ook nog eens heel graag bezoeken! Die zee alleen al, prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.