We’re going to…

 photo General5_zpsa65e2819.jpg

Gezelligheid en een lekker wijntje waren de sleutels tot onze droomvakantie. Wij hebben al verteld hoe we bikiniproof gaan worden en dat doen we voor deze fantastische vakantiebestemming. Ja, we zijn heel enthousiast en misschien wel iets te. Maar oké, we gaan terug naar het begin.

Bij ons in de familie wordt iets gevierd met een dinertje buiten de deur. Lekker eten, een goed wijntje en veel gezelligheid. April dit jaar is extra speciaal, want dan zijn onze ouders 30 jaar getrouwd. Het huwelijksjubileum kwam aan bod tijdens het etentje (april 2013) voor mijn ouders 29-jarig huwelijk. Waarom vieren we het niet op, jawel de Malediven? Onze vader stemde enthousiast in en zei volmondig ja (shocking). Iedereen was erbij en we hebben het allemaal gehoord. We’re going to the Maledives! Hij heeft vast spijt gehad van zijn spontane enthousiasme.

In nog geen jaar tijd is de Malediven te vaak genoemd. Marlissa speurde het internet af naar de mooiste hotels. Weet je hoeveel mooie resorts daar zijn?! Zo kritisch als ze is, maakte ze een top drie met hotels. De nummer 1 viel helaas af, omdat de drankjes niet all inclusive waren. Je zit daar dicht bij de evenaar (heet!) en op een eiland waar je niet zomaar vanaf kan (hoe duur willen ze het maken?). Niet getreurd, want alles is mooi op de Malediven. Het is het Olhuveli resort geworden en wij verblijven in de hutjes die te zien zijn op de foto hierboven.

Hier slapen we niet meteen, want eerst verblijven we nog in Dubai! Een stad die hoog op het lijstje staat bij Andrea en Marlissa, maar waar we anders niet zo snel heen zouden gaan. Voor de Malediven moet je hier sowieso overstappen, dus de perfecte kans om Dubai te ontdekken. Wij zijn een hele dag in Dubai en aantal dingen die we willen gaan doen zijn de Burj Khalifa op voor het uitzicht over Dubai en naar de soeks. Verder moeten wij ons nog verdiepen in Dubai.

Zijn jullie hier wel eens geweest?

Liefs,
Andrea en Marlissa

Share:

15 Comments

 1. January 7, 2014 / 7:56 am

  Wauuwwwww, wat ontzettend gaaf!! Heel erg cool dat jullie daarheen gaan. Ik ben er nog nooit geweest, maar het staat hoog op m’n lijstje. Als ik m’n zusje moet geloven is Dubai ook heel gaaf en bijzonder, fijn dat jullie daar een dag zijn dus 🙂

  • Andrea
   Andrea
   January 11, 2014 / 6:31 pm

   Het lijkt mij ook een hele bijzondere stad. Kijk er erg naar uit. Heeft je zusje nog tips?

 2. January 7, 2014 / 8:00 am

  Wat leuk dat jullie naar de Malediven gaan! Die hutjes zien er ook echt super vet uit. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest, dus ook niet in Dubai of de Malediven. Maar het ziet er wel heel mooi uit daar. Veel plezier meiden! Xx

  • Andrea
   Andrea
   January 11, 2014 / 6:31 pm

   Dank je wel!

 3. January 7, 2014 / 10:16 am

  Oh wat een heerlijke bestemming! Zowel Dubal als de Malediven.
  Malediven lijkt me heerlijk om lekker te relaxen, en niets te doen. 🙂

  • Andrea
   Andrea
   January 11, 2014 / 6:32 pm

   Hihi, precies ons plan! Lezen, zwemmen, eten, zonnen ….. Love it!

 4. January 7, 2014 / 1:00 pm

  Wat een supergave trip zeg!!! Toen mijn ouders 25 jaar getrouwd waren zijn we naar Las Vegas geweest. Ze zijn daar opnieuw getrouwd en vervolgens ben ik met mijn broertje gaan roadtrippen richting LA en Mexico. Heel gaaf!

  • Andrea
   Andrea
   January 7, 2014 / 4:34 pm

   Wow, dat is ook heel tof zeg!! Vooral dat opnieuw trouwen in Las Vegas. Te gek!

 5. January 7, 2014 / 1:03 pm

  Wooow dat ziet er super geweldig uit zeg! Heerlijk vooruitzicht. Dubai zou ik ook graag heen willen, ben dan ook erg benieuwd hoe dat jullie gaat bevallen!

 6. January 7, 2014 / 4:07 pm

  Wat supergaaf! Wij gingen voor het 12,5 jarig jubileum naar Disneyland Parijs (ik was 7) en mijn ouders zouden eigenlijk Route 66 gaan doen als ze 25 jaar getrouwd waren, maar dat jubileum hebben ze helaas niet gehaald.

  • Andrea
   Andrea
   January 11, 2014 / 6:33 pm

   🙁
   Misschien komt er ooit nog een mooie gelegenheid om zoiets als nog te doen. Disneyland is trouwens ook zoooo leuk. Wij zijn eens met een jubileum van mijn onze opa en oma daar geweest. Ik zou wel weer eens terug willen.

 7. January 7, 2014 / 6:37 pm

  Waaaah, dat is nog eens een toffe bestemming voor een jubileum zeg! Ziet er echt geweldig uit!

 8. January 7, 2014 / 7:04 pm

  Wooooow, super tofzeg!! Wat een droom!!

  • Andrea
   Andrea
   January 11, 2014 / 6:33 pm

   Zeker! Ik geloof het pas als ik in “mijn” hutje ben!

 9. January 7, 2014 / 11:55 pm

  Whaaa wat ontzettend gaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.