We’re going to Ibiza!

ibiza

Zon, zee, strand, gezond eten en yoga! Ibiza staat al een aantal jaar op ons vakantielijstje om eens te bezoeken, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Eindelijk, in april vliegen we naar het zonnige eiland. We’re going to Ibiza!

De eerste nacht slapen we in een hotel vlakbij Ibiza-stad. De dag van aankomst kunnen we de stad dan even verkennen. Daarna verblijven we in een finca in de vallei Benimussa. We hebben een retreat geboekt! Naast de vegetarische maaltijden krijgen we twee keer per dag yoga. We gaan de dag starten met een energising les en sluiten de dag af met een ontspannende Yin les. Daarbij volgen we misschien ook nog workshops en krijgen we een persoonlijke healing sessie. Met onze beginnende yoga kunsten is dit ook een retreat waar we prima bij kunnen aansluiten. De liefde voor yoga hebben wij langzamerhand ontdekt en zoals Hanneke en Asha het zeggen: het is een bewustwording van je lichaam, van je geest en van je ziel. True!

Na de retreat hebben we de Bed and Breakfast Gare du Nord in het noorden van het eiland geboekt. Hier verblijven we nog een aantal nachten om het noorden te ontdekken. Het enige wat we nog even moeten regelen is een auto om zo gemakkelijk van hot naar her te rijden.

Zijn jullie wel eens op Ibiza geweest?

Liefs,
Andrea en Marlissa

3 Comments

  1. February 27, 2016 / 10:28 am

    Gaaf, Ibiza lijkt me heel leuk! Veel plezier daar!

  2. February 27, 2016 / 3:13 pm

    Dat klinkt heerlijk!

  3. February 27, 2016 / 7:43 pm

    Oh wat gaaf! Ik wil ook heeel graag eens een keertje naar Ibiza, lijkt me een prachtig eiland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.