Weekendje Disneyland & Parijs

IMG_6427

Parijs verveeld mij nooit, hoe vaak ik er ook geweest bent. Het laatste bezoekje aan Parijs was alweer even geleden, oudejaarsavond 2014. Maar afgelopen weekend heb ik weer volop genoten van deze fijne stad. De reden van mijn bezoekje aan Parijs was de hardloopwedstrijd door Disneyland Parijs.

Vrijdagochtend vertrok ik samen met mijn vriendin naar Disneyland Parijs. Rond 10.30 uur stonden we al in de rij bij de eerste attractie. Zo waren we nog in Rotterdam en een paar uur later stonden we te knuffelen met Baloe, de bruine beer. Ik vraag me dan altijd af, wie zit er in dat pak? Ik zal het nooit weten helaas. We hadden geluk met het goede weer, maar vooral met de korte rijen. Zo fijn! We hebben het hele park gezien en alle attracties gehad waar we in wilden. Ook Disney blijft ontzettend leuk!

’s Avonds gingen we nog even langs de expo voor ons startnummer. Een zooitje ongeregeld die organisatie, maar het is ons gelukt. De volgende ochtend gingen we, voordat het park open ging, 10km door rennen. Wat een belevenis!

En toen hadden we nog de hele dag om naar Parijs te gaan en ook de zondag hebben we de hele dag geslenterd door deze prachtige stad. We genoten onder andere van een taartje bij Laduree, de vrolijke straatjes van Le Marais, het oh zo gezellige Montmartre, de tentoonstelling van Christian Dior, het drukke Jardin des Tuileries, van de zon en het Parijse straatleven.

De combinatie van Disneyland Parijs, een hardloopwedstrijd en Parijs was perfect. Ook al was het maar drie dagen, het voelde als een mini vakantie.

Liefs.
Marlissa

2 Comments

  1. Avatar September 27, 2017 / 8:39 am

    Disneyland Parijs is zo leuk! En die hardloopwedstrijd lijkt me ook heel leuk om een keer te doen. Ook al haat ik hardlopen, haha.

  2. Avatar September 27, 2017 / 11:35 am

    Oh wauw, wat leuk!! Echt super leuke combi inderdaad, veel doen in weinig tijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.