We’re going to Craig David in London!

IMG_1359_zpsgxbrri6l

Een foto in de tuin van het Victoria & Albert Museum na een bezoekje aan de Alexander McQueen: Savage. Een dag voor de We run London van Nike. Dit was tijdens ons laatste tripje naar London, maar in 2017 stappen we weer in het vliegtuig naar Londen. Met als reden dat deze stad gewoon heel leuk is, maar ook omdat Craig David in O2 gaat optreden.

In 2000 kwam zijn eerste album uit en vanaf het begin draaide Andrea geregeld zijn muziek. Het is natuurlijk een tijdje stil geweest op muziekgebied. Dat is ook niet helemaal waar, want achter de draaitafel heeft hij de afgelopen jaren genoeg muziekuren gemaakt. Maar dit jaar is hij toch weer met een nieuw album gekomen, Following my intuiton. Wij vinden het een succes en draaien de muziek van Craig David weer vanouds. Stiekem hoopten we dat hij weer eens zou gaan optreden, maar die kans achten wij klein. Met toeval kwam Marlissa op zijn website de tour in UK tegen. 1+1=2 he.

Kaartjes check! Een beperkt aantal kaartje waren nog beschikbaar, maar we hebben prima zitplaatsen kunnen kopen.
Vliegtickets check! De meeste gunstige vluchttijden die bestaan waren voor een mooi prijsje vrij.
Hotelkamer voor drie, check! Back to het Ace Hotel in Shoreditch, want dat was de vorige keer zo goed bevallen. Een kamer van drie, want de vriend van Andrea gaat ook mee.

De laatste keer dat hij in Nederland was, had Andrea natuurlijk een kaartje voor zijn concert. Nu 15 jaar later gaat hij voor het eerst weer een tour maken door UK. ‘De stadiontour in Engeland die eraan komt ga ik wel anders inrichten. Daar wil ik mijn ervaring van de afgelopen 15 jaar en TS5 bundelen met live-elementen. Ik ben blij dat ik die kans weer krijg en vind het ongelofelijk dat ik alle arena’s weer langs mag. Ik voel me weer net als die jongen van 18. Jong, eager en klaar voor de volgende stap.’

Wij hebben zin in ons weekendje Londen: struinen door de stad, dansen tijdens het concert, shoppen bij Victoria Secret en lekker veel eten!

Liefs,
Andrea & Marlissa

1 Comment

  1. Avatar December 5, 2016 / 3:25 pm

    Wat super leuk! Ik wil zijn nieuwe album nog aanschaffen en ik vermoed dat het concert super gaat zijn! Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.