Travel of 2015

 photo IMG_7605_zpsz2hhe5l9.jpg

Ondanks dat we al druk bezig zijn met onze plannen en doelen voor 2016 is het ook goed om af en toe even terug te kijken. Wij doen dit helemaal graag als het over reizen gaat. Vandaag delen we een overzicht van al onze reisjes in 2015. Dit jaar maken we één overzicht van ons samen, omdat we veel samen op reis gingen. Wat was 2015 weer een mooi reisjaar!

Parijs
We begonnen het jaar in Parijs. Hier vierden we oud & nieuw bij restaurant Chez Eugene in Montmartre. We gingen met het hele gezin en genoten van de stad en Disneyland Parijs. Ontbijten bij Ladurée, shoppen, in de achtbaan, warme chocolademelk met slagroom drinken. Wij kunnen ons geen betere start van het jaar bedenken.

 photo IMG_9032_zpsvabnmrdj.jpg
 photo IMG_9128_zpsr6vjeilb.jpg

Barcelona
In maart gingen we samen met onze ouders naar Barcelona. Een lang weekend shoppen en eten. Heel veel eten. We hadden super mooi weer en het was dan ook perfect om de stad te ontdekken. Voor Marlissa was het de eerste keer in Barcelona. Andrea was al eens in 2007 naar deze Spaanse stad geweest, maar het was heel leuk om hier weer eens terug te zijn.

 photo IMG_0097_zpsp1r9itdz.jpg

België
Marlissa ging begin mei met twee vriendinnen naar Gent. Een heerlijk weekend met zijn drietjes in deze gezellige stad. Het weekend bestond uit eten, shoppen en cocktails! Op de terugweg naar huis maakten we nog een stop in Antwerpen. Wat was het een leuk weekend!

Andrea bezocht in augustus Gent samen met haar vriend en Simba. Gewoon een dagje de stad verkennen. Eind van de middag reden we door naar Knokke om te eten aan het strand. Het was zo’n heerlijke zomerdag! Eind augustus ging Andrea samen met een vriendin naar Brugge voor een weekendje. Wat een leuke stad is dit, echt een ontdekking!

Groningen
Later in mei bezocht Marlissa voor het eerst Groningen. Een leuke en zeer gezellige stad in Nederland. Dit weekendje was zeker voor herhaling vatbaar.

 photo IMG_1359_zpsgxbrri6l.jpg

Londen
In juni gingen we twee weekenden achter elkaar naar een stad. Londen was daar één van. We gingen hierheen om mee te lopen met de Nike run. Uiteraard was er ook tijd om te shoppen, leuke hotspots te ontdekken en te high-teaen. We verbleven deze keer in Shoreditch. Zo’n leuke wijk!

 photo IMG_1437_zpsxwxy06o4.jpg
 photo DSC_1027_zpsbmjo2xyj.jpg

Stockholm
Het tweede uitstapje in juni was naar Stockholm. Ook om mee te lopen met de Nike run. Het was voor ons allebei de eerste keer dat we naar Stockholm gingen. Wat een geweldig leuke stad. We hadden ontzettend veel geluk met het weer en hebben alle hoekjes van Stockholm bekeken. We hebben veel lopend gedaan en waren erg onder de indruk van deze stad. We zijn echt wel een beetje verliefd geworden op Stockholm en zouden graag weer terug willen.

 photo DSC_0107_zpsvbmmywxi.jpg

Lissabon
In de zomer ging Marlissa voor een weekje naar Lissabon. Het is een prachtige stad met allerlei adembenemende uitzichtpunten. Het fantastische weer, de mooie pleinen, het lekkere eten, de leuke hotspots, het strand van Cascais, Belem en de gezelligheid maakten het een fijne week.

 photo P1030664_zpslh2ckrw7.jpg
 photo P1030835_zpsaqze451c.jpg

Kuala Lumpur, Teman Negra, Langkawi en Singapore
Na Lissabon vertrok Marlissa met haar ouders en broer, voor ruim drie weken, naar Azië. Wat een fantastische reis was het weer. De vakantie begon met een paar dagen in Kuala Lumpur, daarna verbleven we een aantal dagen in de jungle om vervolgens te genieten van het mooie Langkawi. Op Langkawi bestonden de dagen uit een vroege run, relaxen bij het zwembad, uitgebreid eten en niets hoeven te doen. Na Langkawi vlogen we via Singapore terug naar Nederland.

 photo IMG_0239_zpsdkmfn3sq 1_zpsb3xilme1.jpg
 photo IMG_0520_zps1dlgrr1v 1_zpsrgplc2ys.jpg

Zanzibar
In september was het voor Andrea tijd voor de grote reis van 2015: Zanzibar! Heerlijk twee weken bijkomen op dit prachtige eiland. Jullie hebben al veel over Zanzibar kunnen lezen en het waren twee heerlijke weken met veel zon, dagjes aan het zwembad, uitstapjes op het eiland en een geweldige lunch bij restaurant The Rock.

 photo P1040503_zpsysdsskgs.jpg
 photo P1040754_zpskzmbrnsn.jpg

New York City
Last but not least: New York City, onze all time favorite city in de wereld. Deze keer gingen we met een speciaal doel naar New York. Marlissa liep de marathon. Om die reden gingen we niet alleen met ons gezin, maar gingen ook onze opa en oma’s mee. We waren een weekje in de stad en hadden een druk programma, maar hebben heel veel kunnen zien en doen. Zo leuk! Het was fijn om weer even thuis te zijn & Marlissa liep de marathon natuurlijk uit!

Liefs,
Andrea en Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.