First impression of Seminyak Bali

Versie 2

Lombok met een uitstapje naar de Gili eilanden, Bali en Hong Kong. Het was een geweldige vakantie. Ook de meest luie vakantie ooit, maar heerlijk. Voor mijn gevoel ben ik een aantal maanden weggeweest! Sinds gisteren ben ik weer thuis en heb ik een aantal foto’s geselecteerd van onze tijd op Bali.

Wij verbleven in Seminyak, voor mij de derde keer. Seminyak is een heerlijke plaats aan het strand met vele restaurantjes en winkeltjes. Echt het tegenovergestelde van Lombok! Met de laatste keer dat ik in Seminyak was is er wel het een en ander veranderd: veel meer restaurantjes, winkeltjes en de strandkraampjes met mais, nasi etc. zijn vervangen door ware strandtenten. Seminyak wordt langzaam volgebouwd en drukker, maar ik vind het nog steeds een perfecte plek voor vakantie! Overdag kon je mij vinden bij het zwembad en langs het strand en begin van de avond ging ik Seminyak in om een drankje te doen, te eten en een beetje te shoppen. Het idee was om nog een auto of scooter te huren en wat uitstapjes te maken, maar uiteindelijk zijn we Seminyak niet uit geweest.

Versie 2

Versie 2

DSC_0536_zpsozxaieab

Versie 2

Versie 2

Versie 2

Versie 2

Versie 2

Versie 2

DSC_0501_zpselvry36v

Versie 2

Versie 2

Versie 2

Binnenkort meer tips voor Seminyak Bali, Lombok en mijn stedentrip: Hong Kong! Over de Gili eilanden en mijn eerste indruk van Lombok met veel mooie foto’s staan online.

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.