Barcelona

IMG_9032_zpsvabnmrdj


Tapas, Gaudi, zon, strand, Plaça de Catalunya en La Rambla. Wij gaan naar Barcelona!

Via Tix.nl hebben wij twee tickets naar deze stad gewonnen. Niet verkeerd toch?! Ik (Marlissa) kreeg nog netjes de vraag of ik wilde laten weten of ik interesse had in de tickets. Natuurlijk! Het nieuws was snel verspreid bij familie en vrienden. De grote vraag wie gaat er mee? Andrea! Mijn ouders vonden het wel weer leuk om eens naar Barcelona te gaan en zo boekten we twee tickets erbij en twee kamers in een leuk boutique hotel in het centrum. Volgende maand vertrekken we naar Barca. Voor mij is het de eerste keer en Andrea heeft al eens eerder door deze stad geslenterd, maar dat is ook alweer heel wat jaren geleden. We hopen natuurlijk op mooi weer, zodat we rustig door de stad kunnen wandelen, van de terrasjes gebruik kunnen maken en een wandelingetje over het strand.

Aan ons de vraag: Hebben jullie tips voor Barcelona of Instagramaccounts die niet te missen zijn voor als je naar deze stad vertrekt? Deze maand gaan we vast op zoek naar hotspots!

Liefs,
Andrea en Marlissa

Share:

7 Comments

 1. Avatar February 26, 2015 / 10:46 am

  Wat supertof zeg!! Ik ben er zelf nog nooit geweest, het is echt zo’n stad waar ik graag nog eens naar toe wil!

 2. Avatar February 26, 2015 / 12:19 pm

  Oh wauw, wat tof! Gewonnen ook echt, heeele toffe prijs! Ik heb geen idee wat leuk is daar, never been there. Ik ben benieuwd naar jullie updates!

 3. Avatar February 26, 2015 / 1:24 pm

  Wat een gave prijs!! Heel veel plezier! Ik heb van een vriend een suprisecitytrip ticket gekregen en ga binnenkort boeken met een vriendin en weet dus niet waar we uiteindelijk terecht komen. Barcelona zou leuk zijn!

  Liefs Agneta

 4. Avatar February 26, 2015 / 6:56 pm

  Ah super leuk! I love Barcelona! Ik ga ook, maar pas in juli 🙂
  Veel plezier 🙂

 5. Avatar February 27, 2015 / 11:41 am

  Wauw wat lekker zeg!! Bij El Filete Ruso kan je de aller lekkerste burgers eten en je moet ook zeker gaan lunchen bij Cuines Santa Caterina!! Allebei zeker de moeite waard!

  • Andrea
   Andrea
   March 1, 2015 / 8:23 pm

   Dank je! Ik heb ze opgeschreven 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.