Sisters in New York City #6

IMG_6545_zpscerabuvs

Het is woensdag 4 november en vandaag is het shopping day. We hebben een planning gemaakt van winkel naar winkel terwijl onze ouders, opa en oma’s met de bus door New York City gaan. Allereerst beginnen we de dag met een super lekker ontbijtje bij The Butcher’s Daughter.

IMG_0567_zpsdim3hlxf
The Butcher’s Daughter is waarschijnlijk onze favorieten plek in New York voor ontbijt of lunch. En nu hebben we helemaal geluk, want het is heerlijk weer en we hebben een plekje op het terras. Dit is genieten, het zonnetje brand gewoon. We fantaseren alweer uitgebreid over het leven in New York City.

IMG_6533_zpsg7rzowjy
Hoe leuk is deze muur?! Die komen we tegen terwijl we naar de metro lopen.

IMG_6552_zpsndipa99f
Onze eerste stop is Bloomingdale’s. Een prachtig warenhuis Upper East en waar wel even rondlopen. We kopen hier allebei wat leuke items. Tegenover Bloomingdale’s zit nog de Ugg store en daarna lopen we richting Fifth Avenue.

IMG_6554_zpsqvk0fpfb
Dit blijft een prachtig plaatje! New York <3 IMG_0599_zps6qzxizij
Na ons bezoekje aan Nike Town besluiten we om eerst wat te lunchen, want op fifth avenue is verder weinig te vinden en we beginnen al trek te krijgen. De vriend van Andrea is dol op 5 Guys en wij stemmen mee in. We nemen een lekkere burger met frietjes.

IMG_6555_zpsvfrw3buj
We lopen 5th avenue af met een aantal winkelstops, zoals Tiffany & Co. Aan het einde van de middag hebben we wel zin in een drankje. Andrea haalt een Pumpkin Latte en Marlissa een chocolademelk (terwijl het hartstikke warm is).

IMG_6563_zpsvc1o5o5v
IMG_0610_zpshk7a2ob1
Met de Starbucks in de hand lopen we naar Bryant Park. De kerstmarkt staat hier al en de ijsbaan ligt er ook al. We zitten hier nog even met ons drankje.

IMG_0608_zpsvazoegwb
Op de kerstmarkt koop Andrea nog wat voor in haar kerstboom. Vorig jaar had ze hier ook al iets meegenomen.

IMG_0612_zpsvsb6p7sh
We gaan nu richting 34th street lopen, want we willen sowieso nog naar Victoria Secret. Ondertussen kleurt Empire State Oranje.

IMG_6559_zpsa1pt18rt

IMG_6557_zpschl5lmpr
Shoppen op 34th street. Eerst bij de Footlocker, daarna naar Levi’s, Victoria Secret en vervolgens nog naar Forever21. We hebben vandaag, alle drie, wel heel veel gekocht. Met de metro gaan we terug naar het hotel waar de rest van de familie in de bar zit. We laten wat spullen zien en drinken ook nog een drankje. Zij hoeven niet meer te eten, maar wij willen nog wel wat eten. Het is ondertussen al 20.00 uur geweest.

IMG_0616_zpslvsmwmjq
Op de foto ziet het er misschien niet zo smakelijk uit, maar deze enchilada met kip is zo lekker. Het is voor ons ook niet de eerste keer dat we eten bij Habana. Na het eten lopen we terug naar het hotel om ons bed in te duiken. Morgen weer een nieuwe dag!

Liefs,
Andrea en Marlissa

1 Comment

  1. November 21, 2015 / 7:51 pm

    Oooh love this! Ik ga in mei naar NY dus heb heel veel aan je blogs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.