Sisters in New York City #5

IMG_6490_zps3qgqzcsy

Een nieuwe plog van onze New York City trip. Het is dinsdag 3 november en we gaan weer lekker de stad verkennen. Om 16.00 uur heeft Andrea een super spannende afspraak staan. Kijken jullie weer mee?

IMG_6488_zpsabdn8fhw
Het is fijn wakker worden met het fantastische uitzicht en het zonnetje. Even make-uppen en klaar voor een nieuwe dag in The City!

IMG_6492_zpsouifiigi

IMG_6494_zpsak4ukjeq

IMG_6496_zpsojwwacvq
We gaan ontbijten bij het hippe ontbijtentje de Egg shop. Zoals de naam al zegt kan je hier alleen ei eten. We moeten nog even wachten voor een plekje, maar dat duurt niet lang. Wij nemen allebei een broodje met scrambled egg, bacon, kaas en Andrea neemt nog extra avocado. Een goed ontbijt!

IMG_6502_zpsfaynoqsd
Die moet even op de foto!

IMG_6508_zpsjywuhof0
We komen tegelijk op het idee om een lekker sapje te halen bij Joe & the Juice. We kiezen allebei de sport juice, onze favoriet van toen we in Stockholm waren eerder dit jaar.

IMG_6514_zpsfehp3kya
We wandelen door het mooie Soho en komen dit skeletje tegen op straat…

IMG_0527_zpsar9hroiu
IMG_0530_zpsrvbtpjlw
We bezoeken ondertussen ook heel wat winkels. Soho is de beste blek om te winkelen. Dit is bij Urban Outfitters in het pashokje.

IMG_6517_zps0xujirsw
Op het programma staat een lunch bij Jane. We hebben allebei niet zo honger en bestellen de pompoensoep. In eerste instantie is de soep nog wat koud, maar na het opwarmen is het heerlijk. In New York weten ze wel hoe pompoensoep gemaakt moet worden.

IMG_6516_zpsl9tztype
De rollen zijn eens omgedraaid. Wij wachten terwijl de vriend van Andrea aan het passen is.

IMG_0535_zpsizntvtoz
We zijn wat vroeg bij de afspraak van Andrea en Marlissa besluit om nog even langs de Starbucks te lopen voor tijdens het wachten.

IMG_0538_zpsf6eusotw
IMG_6574_zpsxnxkrh7t
Eindelijk is het zover! Andrea heeft een tatoeage! De afspraak werd in Nederland al gemaakt en dus is het wachten waar je terecht komt. Ook de “shop” zag er goed, schoon en betrouwbaar uit. Heel spannend, maar de zenuwen waren snel weg. En binnen no-time zat deze prachtige tattoo erop.

IMG_6518_zps6obgdfnz
Om de tatoeage te vieren halen we een cupcake bij Magnolia Bakery. We vinden het eigenlijk helemaal niet meer zo lekker, wat is het zoet! Daarna zijn we nog even naar de Chelsea Market gelopen en vanaf daar naar de metro. Hier nemen we afscheid van elkaar. Andrea gaat samen met haar vriend naar een familielid. Marlissa gaat terug naar het hotel waar ze met de rest van de familie heeft afgesproken voor het diner.

Andrea: De tante van mijn vriend woont in New York en we gaan elk jaar bij haar langs of spreken af in de stad. Deze avond gaan we bij haar eten. Ze woont op Roosevelt eiland vlak naast Manhattan en zijn er dus ook redelijk snel. We kletsen, kijken echte Amerikaanse tv en genieten van een homecooked dinner. Ik ben wel super moe, waardoor ik laat op de avond bijna mijn ogen niet meer open kan houden. Tijd om terug naar het hotel te gaan.

IMG_0549_zps2mvp3eyc
Marlissa: Bepakt met veel tassen neem ik de metro terug naar het hotel.

IMG_0551_zpskg4020mp
Marlissa: Ik ga nog even bij mijn vader en opa in de bar zitten, voordat we richting Nolita lopen voor een diner.

IMG_0552_zpsirwwv1ql
Marlissa: We gaan eten bij Balaboosta. Hier eet ik een super lekkere vis en vooraf delen we een aantal hapjes. Yummie.

IMG_0559_zpsbibkvvxy
Van dit uitzicht blijven we genieten. Goodnight!

Liefs,
Andrea en Marlissa

1 Comment

  1. November 20, 2015 / 9:57 am

    Wat een heerlijk dagje was dat! Ik krijg spontaan zin in pompoensoep, mijn favoriet <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.