New York City wishlist

nyc wishlist A_zpsrnqpfybv

Yes! Onze trip naar New York City komt steeds dichterbij. Het voelt nog een beetje onwerkelijk, maar ik ga toch echt weer naar mijn favoriete stad op aarde. Ondanks dat ik nog niet heel erg bezig ben geweest met mijn wishlist begint er toch al een aardig lijstje te ontstaan. Vandaag deel ik met jullie een aantal items van mijn wishlist die ik graag wil gaan kopen in New York City.

1. Philosophy Hope in a jar dagcrème en het Hope is not enough serum
Vorig jaar kocht ik de Hope in a jar nachtcrème van Philosophy. Die crème bevalt me erg goed en gebruik ik met veel plezier. Ondertussen gebruikte ik een dagcrème van Dermalogica, maar die vind ik op dit moment toch niet voldoende passend bij mijn huid. Tijd voor iets nieuws dus. Omdat de nachtcrème mij erg goed bevalt ben ik ook erg benieuwd naar de dag versie. De recensies zijn goed dus deze crème gaat zeker mee terug naar Nederland. Ik ben ook op zoek naar een bijpassend serum. Mijn oog is gevallen op Hope in not enough van Philosophy, maar die wil ik nog wel even testen in de winkel. Ik ben namelijk niet zo’n fan van olieachtige serums voor overdag.

2. Pantoffels en een blanket van Ugg
Ik ben een echte koukleum en de afgelopen weken had ik dan ook ijskoude voeten. Ik liep stiekem rond op de pantoffels van mijn vriend. Die zijn van Ugg en super zacht en comfy. Zelf heb ik ook Ugg pantoffels, maar die zijn niet zo fijn. Ze hebben een harde zool en zijn eigenlijk fijner voor buiten. Ik wil dus graag een nieuw paar en ga in New York op zoek naar een fijn exemplaar. Als ik dan toch bij Ugg aan het shoppen ben wil ik ook een dekentje meenemen voor op de bank. Vorig jaar spotte ik deze al in New York en later ook in Miami, maar vonden we het eigenlijk iets te duur. Een jaar later zit dit dekentje nog steeds in mijn hoofd en mag ik het van mezelf dus kopen.

3. Het boek Strong looks better Naked van Khloe Kardashian
Dit boek komt uit als ik in New York ben en laat er nu net een boeksigning plaatsvinden bij Barnes & Noble door Khloe Kardashian herself. Daar moet je als een beetje Kardashian fan wel bij zijn natuurlijk. Met alles wat op dit moment speelt in het leven van Khloe (Lamar, de (ex)-man van Khloe ligt in een ziekenhuis in Las Vegas) verwacht ik niet dat de signing doorgaat. In dat geval wacht ik misschien nog even in de hoop dat er ook een ebook versie uitkomt.

4. Apple watch in silver steel
De Apple watch had tot een week of 3 geleden mijn aandacht nog geen seconde getrokken, totdat ik een foto op Instagram voorbij zag komen van de versie in silver steel. Zo mooi! Helaas hangt er wel een behoorlijk prijskaartje aan, maar toch kan ik het horloge niet uit mijn hoofd zetten. Ik ga dus zeker een kijkje nemen bij de Apple store en misschien gaat deze prachtige gadget wel om mijn pols mee naar huis.

5. MAC lipstick in de kleur Diva
Natuurlijk moet er ook even geshopt worden bij MAC. De lippenstift die op dit moment op mijn wishlist staat is Diva. Een mooie donkerrode herfstkleur die een tikje gewaagd is, maar erg mooi en classy.

6. Pumpkin pie spice
In Amerika hoef je niet zelf aan de slag te gaan met het mixen van kruiden, maar kun je de pumpkin pie spice gewoon in een potje kopen. Want! Daarmee kan ik heerlijke Pumpkin spice latte’s maken.

7. Maybeline Full ‘n Soft mascara
Als ik in New York ben neem ik altijd een aantal mascara’s mee. Gewoon, omdat ze daar een stuk goedkoper zijn. Meestal kijk ik gewoon in de drugstores wat er allemaal hangt, maar deze keer heb ik alvast een mascara op mijn wishlist gezet. De full ‘n soft mascara van Maybeline schijnt de mascara van dit moment te zijn en iedereen is er super enthousiast over. Die ga ik dus zeker uitproberen.

8. Victora’s Secret goodies
Ik ben gek op Victoria’s Secret en zal ook deze keer de winkel niet zonder roze tasje verlaten. Ik heb geen specifieke wishlist, maar ga lekker rondstruinen door de store op zoek naar ondergoed, homewear en sportswear. Yes!

Liefs,
Andrea

3 Comments

 1. October 23, 2015 / 11:29 am

  Ik heb ook altijd een wenslijstje wanneer ik naar Amerika trek 🙂
  Een must in NY is de cheesecake (en red velvet cupcakes) van Junior’s, heerlijk. Ik heb altijd spijt dat ik geen stukje mee naar huis kan nemen, haha.
  Shop maar eens ’till you drop in NYC 😉

 2. October 23, 2015 / 3:46 pm

  Heerlijk lijstje zeg! Ik ben vooral heel benieuwd naar de producten van Philosophy, een hele tijd eigenlijk al.

 3. October 27, 2015 / 8:52 am

  Wauw, die apple watch is heel tof! En die kleur van MAC is prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *