Londen bucketlist update

 photo londen bucketlist_zpsmjsf8zyj.jpg

Drie weken geleden gingen wij voor drie dagen naar Londen. We genoten van de mooie stad waar wij allebei vaker zijn geweest, maar nog niet eerder samen hadden bezocht. Voordat wij naar Londen vertrokken hadden we een lijstje opgesteld met dingen die we wilden doen. We hebben bijna alles van de bucketlist af kunnen strepen en vandaag kijken we daar op terug.

1. Een afternoon tea bij Sketch
Done! Op de eerste dag gingen we bij de hippe tent Sketch high tea’en. De roze tea room was een plaatje op zich. De high tea bestond uit sandwiches, maar niet zoals wij die in Nederland kennen. De sandwiches was onze favorieten ronde. We kregen ook nog een heerlijke scones en van allerlei zoete hapjes. Van alles kon je bijbestellen. Daarbij dronken we natuurlijk verschillende theetjes. Het was erg lekker!

2. Alexander McQueen
Na de high tea liepen we naar het V&A museum voor een tentoonstelling over Alexander McQueen. Een tentoonstelling die wij graag wilden zien en nu was het zover. Het was iets te druk, maar nog leuk en vooral mooi om te zien. Prachtige stukken werden tentoongesteld en vooral het laatste deel was prachtig. Ja wij zagen ons wel in één van de jurkjes rondlopen. Het was een expositie die de moeite waard was.

3. Victoria’s Secret en Topshop
Check, check! Bij Victoria Secret zijn we zolang binnen geweest en hadden we zoveel gekocht dat we geen zin meer hadden om naar Topshop te gaan. Topshop hebben we dus overgeslagen, maar bij Victoria Secret hebben we goed geshopt.

4. Nike Woman’s Run
We liepen mee met de Nike Woman’s Run in Londen. Het parcours van 10 km ging door het Victoria Park. Hoe ons dit verliep hebben jullie al kunnen lezen. Dat het leuk was met een fantastische sfeer kunnen we nog wel een keer melden.

5. Shoreditch ontdekken
Hebben we ook gedaan. We verbleven in het Ace Hotel in Shoreditch. Voor ons een onbekende buurt, maar daar is nu verandering in gekomen. Wat een ontzettend leuke wijk is dit. Hier hangt een hele gezellige sfeer met veel leuke winkels en restaurants. De hotspots voor deze wijk gaan we nog met jullie delen.

6. Borough Market
Domper. 10 minuten naar sluitingstijd kwamen wij aan op Borough Market. Het was een lege markt. Next time!

Liefs,
Andrea en Marlissa

Share:

1 Comment

  1. July 10, 2015 / 10:35 am

    Super leuk!! Ik ben vorig jaar ook veel te lang in de winkel van Victoria Secret geweest!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.