Eethuis VERS in Utrecht

 photo EethuisVers_zpsf73b11dc.jpg

Het was koud en nat terwijl ik samen met mijn moeder door het centrum van Utrecht slenterde. Van Dille Kamille liepen we naar VERS om te lunchen.

Het is knus, niet al te groot en alsof je bij iemand thuis naar binnenloopt. De boekenkast is gevuld, een open keuken met een barretje, plantjes in het raam, de houten tafeltjes en een retro behangetje op de muur. Het is een lunchroom aan de Oudegracht waar het menu is geschreven op krijtbordjes aan de muren. De soepen, broodjes, salades en sapjes worden allemaal gemaakt van verse en zoveel mogelijk biologische en/of fairtrade producten. Op het bord stond de dagsoep met sierlijke letters geschreven en daar kon ik geen nee zeggen: paprika-tomatensoep. Het was heerlijk!

Voor een snelle, simpele en gezonde lunch is Eethuis Vers een aanrader! P.s. het stukje brownie bij de verse muntthee is ook overheerlijk;).

Eethuis VERS
Oudegracht 212 Utrecht
Tel: 030 2322588

Openingstijden
Di t/m za: 11.00 – 19.00 uur (donderdag tot 20.30 uur)
Elke eerste zondag van de maand van 12.00 – 17.00 uur

Liefs,
Marlissa

Share:

2 Comments

  1. Avatar December 10, 2014 / 7:22 am

    Klinkt heel leuk zeg, VERS. Helaas woon ik totaal niet dichtbij Utrecht en kom ik er ook niet zo vaak. Maar als ik er weer eens naartoe ga, dan zal ik dit leuke plekje zeker in gedachten houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.