Get ready for your summer holiday (week 4)

 photo IMG_5668_zps5owoq3wn.jpg

De vakantie komt nu echt dichtbij! Nog maar een weekje voordat ik heerlijk ga relaxen in de zon. I am so looking forward to it! Het is dus tijd voor de laatste voorbereidingen. Lees vandaag wat ik in de laatste week voor mijn vakantie nog allemaal doe! Zoals ook de voorgaande weken blijf ik alle tips die ik al eerder gaf ook nu nog toepassen. Deze week is het tijd voor de finishing touch.

1. Kapper
Zon, zee en zwembadwater hebben een grote aanslag op je haar. Afhankelijk van de sterkte van je haar kan je beter voordat je op vakantie gaat nog even je haren laten knippen. Ik heb vrij stevig haar en op dit moment is het tijd voor een kappersbeurt. Met mijn kapster heb ik even overlegd en zij raadde me aan om nog even te wachten tot na mijn vakantie, omdat mijn haar het wel aankan. Het je dun en kwetsbaar haar dan kan het geen kwaad om je puntjes nog even te knippen en met gezond haar richting de zon te gaan.

2. Manicure en pedicure
Jeeeeeej, het leukste in de voorbereiding. Even me-time en relaxen tussen alle inpakstress door. Ik laat mijn manicure en pedicure altijd doen bij een salon, maar je kan het natuurlijk ook prima zelf doen. Stop ook wat nagellakremover en leuke nagellakjes in je toilettas, zodat je op de plek van bestemming nog even een nieuw kleurtje op kan doen.

3. Wenkbrauwen
Ik draag op vakantie bijna geen make-up en dus vind ik het extra belangrijk dat mijn wenkbrauwen er mooi uitzien. Ik ga daarom altijd de dag voor mijn vakantie langs de salon om mijn wenkbrauwen te laten epileren. Nadeel is wel dat ik ze daarom een beetje bij moet laten groeien van te voren. Mijn wenkbrauwen zien er nu dus echt niet uit!

4. Shoppen
Shop till you drop. Leuke zomerjurkjes, maar ook handige dingen zoals paracetamol en deet tegen de muggen. Ik heb thuis geen bad dus vind het heerlijk om op vakantie in bad te gaan. Ik verwen mezelf daarom altijd met fijne producten van Lush voor in bad. Tot slot worden er nog wat boeken/ebooks aangeschaft en een stapel tijdschriften. Ready to go!

Liefs,
Andrea

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.