Get ready for your summer holiday (week 3)

 photo IMG_5468_zps6xzmrw0q.jpg

Yes, de vakantie komt steeds dichterbij. Nog maar een paar weekjes te gaan. Ik heb er super veel zin in. Vandaag deel ik de tips voor deze derde preppings week. Uiteraard blijven de tips uit de vorige weken ook gewoon staan, zoals veel water drinken, scrubben en elke dag bewegen.

1. Nagelverzorging
Je handen en voeten zijn je visitekaartje. Dat is altijd al zo, maar tijdens een zonvakantie heb je niet veel meer om jezelf te verhullen. Bovendien hebben je huid en nagels veel te verduren met al het zoute en chloor water. Een goed idee om je nagels van te voren al een beetje te verstevigen. Ik gebruik daarvoor producten van Trind, de perfect system set. Elke dag even een nieuw laagje verharder en je nagels zien er binnen twee weken een stuk mooier uit.

2. No more carbs
Geen koolhydraten meer is een beetje overdreven, maar ze verminderen werkt ook al goed. Je zal geen kilo’s afvallen, maar het helpt bijvoorbeeld wel tegen een opgeblazen buik. Zelf eet ik al niet bij elke maaltijd koolhydraten. Ik ga vanaf nu ook in de avond minder koolhydraten eten of ze helemaal overslaan. Persoonlijk hecht ik niet zoveel waarde aan brood, pasta en rijst.

3. Inkopen doen
Begin nu pas met het inslaan van al je benodigdheden voor op vakantie. Zorg voor genoeg zinbescherming en aftersun, maar ook standaard spullen zoals paracetamol zijn handig om mee te nemen. Zelf heb ik dit jaar gekozen voor zonbescherming van Lancaster. Daarnaast neem ik ook nog wat flacons van andere merken mee voor mezelf en mijn vriend. You can never have enough!

Liefs,
Andrea

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.