Party with a lot of food + Hotspot La Buvette

IMG_9726_zpsyphvnd9h

Gister had ik een dagje vrij genomen op werk, want ik was jarig! ’s Ochtends had ik eerst nog een afspraak staan, maar daarna ben ik met Andrea een taartje gaan eten bij de Tealab en zijn we de stad in gegaan. Mijn verjaardag stond wel echt in het teken van eten met ook nog een lunch bij La Buvette en mijn favoriete sushi bij de The Harbour Club. Bij een verjaardag hoort eten toch? Dit zijn drie super leuke plekken in Rotterdam, maar vandaag meer over hotspot La Buvette!

La Buvette doet mij al snel denken aan New York. In Greenwich Village zit namelijk het kleine restaurant Buvette waar je in het weekend achter in de rij kunt aansluiten voor een brunch in Frans/Amerikaanse stijl. Een hele fijne plek in New York, maar hoe is La Buvette in Rotterdam?

Het zit op de Coolsingel midden in het centrum. Een super centrale locatie en rondom de Coolsingel heb je verder ook nog weinig leuke restaurants. Zodra je door de gouden deur stapt is het alsof je in een restaurant in New York binnenstapt met een Parijse touch. Helemaal ons ding! We zoeken een plekje op de bank bij het raam tussen de vooral zakelijke lunchbesprekingen.

Terwijl wij ons pompoentaartje aan het opeten waren bij de Tealab, kwam de pompoensoep regelmatig voorbij. Mmm daar hadden wij toen al stiekem best veel trek in. Bij La Buvette stond er ook een pompoensoep op de kaart dus de keuze was snel gemaakt. Alhoewel er nog veel meer lekkers op de kaart stond, zoals de pancakes, toast met zalm en avocado, de quiche of een sandwich. Voor een leuk prijsje hebben wij hier een heerlijk soepje op. En niet te vergeten is de mooie inrichting waarbij rekening is gehouden met speciale werkplekken.

Een fijne plek in het centrum voor Rotterdam! Ben jij hier al geweest?

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *