Overzicht: hotspots 2015!

 photo Desktop2_zpsdyb2bzd8.jpg

Op onze bucketlist van 2015 stond dat we samen minimaal 12 nieuwe restaurants wilden bezoeken in Nederland. We gaan toch vaak naar hetzelfde en hierdoor werden wij het afgelopen jaar getriggerd om nieuwe plekken te ontdekken. Vooral in Rotterdam hebben we veel nieuws ontdekt waarvan sommige helaas ook weer weg zijn. Dit is ons zo goed bevallen dat we het weer op onze bucketlist hebben gezet. Ook dit jaar willen we minimaal 12 nieuwe restaurants bezoeken. Wij zijn benieuwd waar we dit jaar terecht komen, maar nu eerst een overzicht van de nieuwe restaurants/koffietentjes/ontbijtrooms etc. die wij bezochten in 2015.

De Ontbijtbar
Begin dit jaar bezochten wij de hippe en populaire Ontbijtbar in Rotterdam. Helaas is de Ontbijtbar nu gesloten!
Memory Lane
Memory Lane zit ook in Rotterdam, nou ja alles van deze lijst is in Rotterdam te vinden! Hier moeten we weer eens heen gaan. Na deze keer zijn we nooit meer naar Memory Lane geweest, terwijl we daar super lekker geluncht hebben met truffelmortadella en een luxe tosti.
Valente
Vorige maand ontdekte wij dat dit leuke koffietentje ook niet meer bestaat. Zonde!
Spirit
Yum! Spirit zit in de Groene Passage en eet je super lekker en biologisch! Echt een aanrader voor een heerlijke maaltijd. Het is een buffet waardoor je van alles en nog wat kan proeven.
Smaakatelier Zoet & Zout
Ja, Zoet & Zout. Na de marathon van Rotterdam gingen we hier lunchen samen met een vriendin van Marlissa en onze moeder. Een klein en knus tentje op de Pannekoekenstraat.
La Pizza
Eindelijk! Oh wat stond La Pizza lang op ons lijstje om eens te eten. Op een doordeweekse avond zijn we hier eindelijk gaan eten. Super lekkere pizza’s!
Dertien
Dertien is een culinair restaurant op de Schiedamse Vest. Een heerlijk etentje met de familie!
Noc Noc
Hebben we Noc Noc pas vorig jaar ontdekt? Het is onze favoriete koffiebar! Oh wat zijn we hier al vaak geweest, Andrea al helemaal. Voor een kop koffie, thee of warme chocolademelk moet je zeker een keertje naar Noc Noc gaan.
Mooi
We moesten weer even denken, maar Mooi is nog niet eens zo heel lang geleden. Een gezellig restaurant in de Oude Haven waar we met de familie hebben gegeten.
Bertmans
Bertmans is één van de hotspots van Rotterdam 2015. Niet voor niets, want het is een urban place voor een gezonde maaltijd. Ook in 2016 zullen we hier vast heen gaan op de fiets.
Guliano
Oh ja Guliano! Waarom waren we daar nog nooit eerder geweest? De broodjes van Guliano zijn super lekker en van de zomer zit je heerlijk op het terras midden op de Meent. Een heerlijke plek.
Gusto
Een andere Italiaan voor in de avond is Gusto. Wij hadden een lekkere pasta met een wijntje!
Jamie’s Italian
Dan hebben we Jamie’s Italian waar we de verjaardag vierde van Marlissa. Een grote naam en iedereen is super enthousiast over Jamie’s, maar wij vonden het eigenlijk maar tegenvallen.
Baker & Moore
Bij Baker & Moore hebben we gebruncht voor de verjaardag van Marlissa. Hier zien wij ons ook wel vaker zitten met de laptop en een verse muntthee.
Nostra
Tot slot zijn we nog bij Nostra geweest voor een high wine. Een aanrader voor iedereen!

Liefs,
Andrea en Marlissa

1 Comment

  1. January 16, 2016 / 9:13 pm

    Oooh ik wil overal naar toe, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.