Lunchen bij JORDYs Kralingen


Mijn 25ste verjaardag bestond uit heel veel eten! Dat is toch ook de beste manier om iets vieren? Op mijn verjaardag moest ik werken en was ik niet al te vroeg thuis. Op de planning voor ’s avonds had ik een rondje hardlopen en Expeditie Robinson staan, maar mijn moeder, zus en broer dachten daar anders over. We gingen lekker (sushi!) eten bij The Harbour Club.

Maar zaterdag stond er al een lunch met de familie op de planning. Dit keer konden ook mijn vader, zwager en neefje mee. Maar waar ga je dan lunchen? Ik koos voor JORDYs in Kralingen. Eerder dit jaar werd deze locatie geopend. Deze locatie heeft naast de bakkerij ook een restaurant waar je ’s avonds de desempizza’s kan bestellen. De andere twee locaties, Nieuwe Binnenweg & Fenix Food Factory, zijn bakkerijen waar je wel een broodje kunt eten.

Het is gevestigd in een prachtig hoekpand in Kralingen. Van binnen is het heel licht, fris en een beetje industrieel. Wij hadden een tafel vol met salades, soepjes, tosti’s en broodjes, koffie en thee. Ik vond mijn broodje hummus met gegrilde groente in ieder geval erg lekker. Maar mijn familie heeft volgens mij ook genoten van het eten. Een leuke locatie voor een gezellige lunch!

Morgen ga ik nog 1x mijn verjaardag dit vieren en dit keer bij Lot & Daan! Waar gaan jullie graag lunchen in Rotterdam?

Liefs,
Marlissa

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.