Coffeelicious

img_5494

Een aantal weken geleden ontdekte ik een nieuwe hotspot in Rotterdam en inmiddels ben ik er al een paar keer geweest. Tijd om deze met jullie te delen dus!

Tijdens mijn zwangerschap wandelden mijn vriend en ik veel. Tijdens een warme zomerdag besloten we ook te gaan wandelen en voordat we het wisten waren we kilometers verder. Tijd voor een verkoelend drankje en een lunch. We gingen op zoek naar een plekje in de schaduw, want met mijn zwangerschapshormonen had ik het zonder de zon al bloedheet. Op de Nieuwe Binnenweg kwamen we een koffietentje tegen met de naam Coffeelicious. Niet echt iets waar je naar binnen zou gaan op een hete zomerdag. Ik had in ieder geval geen zin in een kop koffie op dat moment, maar ons oog viel op het bord voor de deur waarop stond dat er een terras was en dat ze ook lunch serveerde. Niet veel later zaten we in een heerlijke binnentuin op design meubelen van de naastgelegen winkel Metz woninginrichting te genieten van een sapje en te proberen een keuze te maken tussen alle lekkere broodjes en salades.

Inmiddels ben ik er al een aantal keer naartoe geweest en ook vriendinnen hebben dit plekje ontdekt en komen er graag. Op de kaart staan lekkere ontbijtjes (met in het weekend pancakes), broodjes, salades en taartjes. Ook kun je er terecht voor verse sapjes en (what’s in a name) koffie. Die koffie heb ik inmiddels ook getest en is ook erg lekker (en ook on the go)! Over het aanbod dus niets te klagen en ook de bediening is erg vriendelijk en goed. De binnentuin is een groot pluspunt, maar ook binnen zit je knus en gezellig.

Inmiddels zijn we weer aan de wandel geslagen, maar dit keer met de kinderwagen. Het zal niet heel lang meer duren voordat we een tussenstop maken bij Coffeelicious voor een heerlijke lunch met een kop koffie.

Coffeelicious vind je op de Nieuwe Binnenweg 174. Ook zijn er locaties in Dordrecht.

Liefs,
Andrea

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.