Yoghurt Barn

 photo YOGHURTBARN_zps94c0ikrb.jpg

De Yogurt Barn is hip & happening. Marlissa was hier al een aantal keer geweest voor een heerlijk toetje, maar voor Andrea was de Yoghurt Barn nog onbekend terrein. Vorig weekend gingen we eindelijk eens samen! Voor moederdag gingen we (uiteraard ook met onze mama) high-teaen bij de Yoghurt Barn op het Neude in Utrecht.

De high tea bij de Yoghurt Barn is net iets anders dan dat je gewend bent. Hoe vaak krijg je nou yoghurt bij een high tea? Hier natuurlijk wel. De high tea is super uitgebreid en lekker. De thee wordt verzorgd door de Tea Bar. Onze favorieten? Notendroom en champagne! De hapjes komen natuurlijk van de Yoghurt Barn zelf. Onze high tea bestond uit broodjes met smeersels, twee yoghurtjes per persoon, een brownie, citroencake en granola bar. Ook krijg je er een sapje bij geserveerd en kan je aan het einde van de high tea nog een bakje frozen yoghurt vullen. Dit alles wordt geserveerd op een groot rond dienblad. Dat ziet er super leuk uit al waren messen en bordjes soms wel handig geweest. Voor echte chocolade liefhebbers is er ook een high choc met chocolademelk in plaats van thee en extra veel chocolade hapjes.

Het pand van de Yoghurt Barn in Utrecht is gezellig en knus. Zo hebben ze bijv. een ruilcorner voor boeken! Je kan hier prima wat langer zitten, zoals met een high tea, maar even snel een yoghurtje halen kan ook heel goed. Afgelopen zaterdag was het er wel aardig druk. Een combi van mooi weer en het weekend? Hierdoor schoot de service er een beetje bij in. Dat was jammer, maar al met al hebben we een heerlijke middag gehad.

Marlissa zal hier zeker nog vaker langslopen om iets lekker te halen en ook Andrea is fan. Binnenkort een Yoghurt Barn in Rotterdam?

Yoghurt Barn Neude
Vinkenburgstraat 15
3512 AA Utrecht

Openingstijden:
Ma – wo: 8.00u – 18.00u
Do: 8.00u – 22.00u
Vr: 8.00u – 18.00u
Zat: 9.00u – 18.00u
Zon: 10.00u – 18.00u

Yoghurt Barn De Pijp
Eerste van der Helststraat 80
1072 NZ Amsterdam

Openingstijden:
Ma – do: 8.00u – 18.00u
Vr: 8.00u – 19.00u
Zat & Zon: 9.00u – 19.00u

Liefs,
Andrea en Marlissa

Share:

5 Comments

 1. Avatar June 5, 2015 / 6:21 pm

  Ik hoor en lees hier zoveel goeds over, maar ben er zelf nog nooit geweest. Ik ben ook niet zo van de yoghurt, dus weet ook niet of het wel mijn ding zal zijn.

 2. Avatar June 5, 2015 / 9:22 pm

  Een vriendin van mij is hier geweest en was echt superenthousiast!

 3. Avatar
  Nadia
  June 6, 2015 / 10:35 am

  Ik ben er nog nooit geweest maar vind het er wel altijd heel lekker uitzien op foto’s. De high tea lijkt me alleen zo veeel! Kun je meenemen wat je niet opkrijgt, denk je? Lijkt me zo zonde als er zoveel overblijft wat dan weggegooid wordt…

  • Andrea
   Andrea
   Author
   June 6, 2015 / 3:22 pm

   Ja je kan meenemen wat je niet opkrijgt!

 4. Avatar June 6, 2015 / 5:45 pm

  Ik hoor er veel over maar ben er zelf nog nooit geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.