High wine by Nostra

 photo IMG_1343_zpsowcdjbgj.jpg

Drie weekenden geleden hadden we een heerlijk weekend met zijn tweeën ingepland. Op zaterdag gingen we eerst naar Soap Treatment Store voor een manicure om daarna te borrelen bij Nostra. Nostra is een wijnbar in Rotterdam waar wij een high wine hadden gereserveerd. Voor ons was het de eerste keer dat we bij Nostra naar binnenliepen. Hier hebben we geen spijt van gehad, want de high wine was uitstekend!

 photo IMG_1338 1_zpskfqhajqo.jpg
Wat een gezellige drukte! Aan de bar was geen plekje meer te vinden en ook alle tafeltjes zaten vol, gelukkig hadden we gereserveerd. Al snel hadden we een heerlijk zoet wijntje met een bruschetta, mozzarella met asperge en parmaham (?) en een gazpacho. De gerechtjes waren vol smaak en hadden we binnen no time op. Het was gewoon te lekker. Daarna brachten ze een volle etagere met ‘broodjes’, worst & kaas en daarbij ook nog eens wat warme gerechtjes. Eigenlijk veel te veel, maar wij hadden toch alles op gekregen. Dat zegt genoeg toch?

De hapjes en de wijnen waren uitstekend en dat voor maar 27,50 euro. Wij vonden dit echt niet duur voor wat we allemaal gekregen hadden. Bij Nostra kan je ook terecht voor een wijntje aan de bar, voor diner en zelfs voor het ontbijt. Genoeg redenen om eens binnen te lopen!

Liefs,
Andrea en Marlissa

3 Comments

  1. Avatar December 7, 2015 / 2:01 pm

    Dit lijkt mij heel leuk en lekker. Een high wine is trouwens nieuw voor mij.

  2. Avatar December 7, 2015 / 9:48 pm

    Ahhh, lekker zeg!

  3. Avatar December 8, 2015 / 10:04 am

    Ziet er erg sfeervol en lekker uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.