Lunchen bij Ayla in Rotterdam

Schermafbeelding 2016-11-08 om 07.30.22_zpsfzkv9lca

Rotterdam zit vol met de leukste koffietentjes, lunchrooms en restaurants. De laatste tijd is het niet meer bij te houden met alle nieuwe locaties. Opvallend vinden wij de trend met meisjesnamen alsof je bij Lola gaat borrelen, met Nora gaat dansen of gaat lunchen bij Ayla. Wij zijn inderdaad gaan lunchen bij Ayla die vorige week haar deuren heeft geopend!

Bij binnenkomst zie je meteen de eyecatchers: drie grote blauwe stoelen. Geweldige stoelen, maar wij kiezen toch voor een tafeltje bij het raam. Al snel staat er een kruidenthee en koffie latte op tafel en bestuderen we de kaart. Het mediterraanse/New Yorkse uiterlijk van het restaurant zie je ook terug op de kaart. Voor het ontbijt en de lunch is genoeg keus. Wij bestellen uiteindelijk een yoghurt met fruit en tosti’s met truffel.

Ondertussen loopt het restaurant langzaam vol. Alle tafeltjes zijn bezet en ook de hoge tafels zitten binnen no time vol. Genieten van een lekker wijntje met wat kleine hapjes kan hier namelijk ook. Het eten smaakt prima, het ziet er leuk uit, maar toch missen wij wel iets. Ayla vinden wij leuk, maar niet wow. Het is de sfeer die niet helemaal fijn was, de service was niet top en het eten was niet wow, maar gewoon lekker. Een prima nieuwe spot in Rotterdam, maar met zoveel mogelijkheden in de stad is het voor eens geen favoriet waar we volgend weekend naar toe willen rennen.

Liefs,
Andrea en Marlissa

2 Comments

 1. November 13, 2016 / 7:44 pm

  Hmm, dat is wel jammer dan. Is overigens het eerste restaurant/lunchtent in Rotterdam met genderneutrale wc’s. Daarom had ik erover gehoord haha.

  • Andrea
   Andrea
   November 14, 2016 / 8:47 pm

   Oh wat grappig. Dat hebben wij dan weer gemist. Volgende keer ook de wc’s uittesten 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *