American breakfast diner By Jarmusch

IMG_6755

Amerika, maar vooral New York heeft onze harten gestolen. Ons laatste bezoekje was in November 2015 toen Marlissa daar de marathon liep. Alweer even geleden, maar we hoeven niet meer heel lang te wachten. New York 2018 staat vast, geboekt en al! In de tussentijd kunnen we in Rotterdam al in de sferen komen bij het vrij nieuwe By Jarmusch. Dit is een Amerikaanse Breakfast Diner. Denk je ook meteen aan milkshakes en pancakes?

Inderdaad! Op de menukaart staan allerlei pancakes o.a. de blueberry pancakes, maar ook alle soorten eieren, wafels met bacon en maple syrup, grilled cheese sandwich, burgers, acai bowl, salades en soepjes. Genoeg keus in ieder geval en de pancakes smaakte zeker naar meer! Naast de heerlijke gerechten die uit de open keuken komen is de service snel, vriendelijke en attent.

Een groot pluspunt voor in de (na)zomer is het terras. Helaas komt de winter eraan en is het terras niet echt meer een optie. Maar binnen is het ook erg sfeervol. Een American Diner met een moderne twist. De hippe bar, de open keuken, de gave rode banken, de grafische vloer… We like it!

Zin in een brunch op zondag? Vergeet By Jarmusch dan niet! En dit vind je in Het Industriegebouw op de Goudsesingel.

Liefs,
Marlissa & Andrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.