Tips voor Shoreditch

IMG_2243

Eerder dit jaar gingen we een weekendje naar Londen. Voor ons geen onbekende stad en zeker favoriet voor een stedentrip. We verbleven ook weer in Shoreditch wat een van de gezelligste wijken is van Londen. In deze buurt struikel je over de boetiekjes, vintage winkels, koffietentjes en andere leuke restaurantjes. Onze tips allemaal op een rijtje! En dit zijn maar een aantal opties in deze buurt. We hadden ook best de Dishoom, Love in a cup, Eyle Brother’s en meer willen bezoeken.

IMG_2283

Sleep at the Ace Hotel
Wordt na een gezellige avond met muziek en drankjes wakker met uitzicht over Londen in een van de fijnste hotels in de stad. Een snelle workout met een vers sapje voor het ontbijt kan hier ook. Naast dat het gewoon een heel fijn en mooi hotel is, staat het op de perfecte locatie!

IMG_2095

IMG_2101
Breakfast at the Book Club
Kies je niet voor het heerlijke ontbijt bij the Ace Hotel? Dan is de The Book Club een aanrader. Ga voor een typisch Engels ontbijt of een variatie daarop met bijvoorbeeld avocado. Tijdens het wachten geen zin om met elkaar te praten? Tafeltennissen is ook een optie!

IMG_2196

Coffee o’clock at Attendant
Met een beetje geluk schijnt de zon en kan op het bankje voor de deur genieten van een goed kop koffie en misschien zelfs een heel groot oatmeal cookie. Anders is het binnen ook prima vertoeven bij deze hippe koffiebar.

IMG_2291
Good food at Lantana café
Met veel lekkers op de kaart is er voor ieder wat wils. ontbijt, brunch, lunch of een taartje? Het kan hier allemaal!

IMG_2315
Snack at Crosstown Doughnut
Ga je voor de klassieke gesuikerde donut? Of durf je het aan om een van de bijzondere smaken te kiezen? Deze donuts zijn groot, heel groot en lekker.

IMG_2213
IMG_2211

Burrito time at D/f Mexico
Bij de Ipad geef je je bestelling door, wordt het de overheerlijke mexicaanse salade of toch de burrito? Pak wat limonade of fris, sausjes en het is wachten op het eten, dat tevens gebracht wordt hoor. Een leuk concept, vrolijke inrichting en vooral lekker.

American night at Diner
Een beetje bijzonder misschien, maar in dit kleine Amerikaanse tentje kan je nog even genieten van een milkshake of gewoon een echte burger. Kijk niet op van de dansende mensen op een zaterdagavond. Je bent in Shoreditch!

Onze Shoreditch tips van de vorige trip waren ook helemaal niet verkeerd: Albion, Andina, Amici Miei, The Breakfast Club en Paper & Cup. Nog meer Londen vind je hier.

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.