Shoppings London

 photo DSC_0059 1_zpsuaxjixif.jpg

In Londen hebben we niet eens veel winkels bezocht, maar uiteraard kwam ik niet met lege handen thuis. De weken voordat ik met Andrea naar Londen ging bezocht ik dagelijks de website van Victoria Secret. Mijn wensenlijstje was opgesteld. Vandaag laat ik zien wat ik gekocht heb.

 photo Pink trui_zpsuvxaz81d.jpg

 photo DSC_0037_zps6helqjx0.jpg

 photo DSC_0031 3_zpsur2stvsb.jpg

Als eerste de felgekleurde trui. Op de etalagepop vond ik deze trui zo gaaf dat ik het aandurfde om het te passen. Mijn kledingkast bestaat uit effen kledingstukken en dan vooral zwart, donkerblauw en grijs. Het was dan ook even schrikken toen ik de trui aan had, maar eigenlijk vond ik het wel super leuk. De trui ging mee naar huis!

Ik ben wel een beetje fan van Pink en nu hadden ze ook nog eens zoveel leuke dingen. Keuzes maken! De witte top met palmbomen kon ik niet laten liggen. Dit is toch een ideale top voor van de zomer? Ook leuk voor over de bikini. Nu heb ik een sport bh aan van Pink waar je een klein stukje van kan zien op de foto. Dit zijn echt mijn favoriete bh’s voor het sporten en ik verzamel langzaam een voorraad. Ik nam dit keer de groene en nog een blauwe mee.

 photo sport_zpsso7rsmnx.jpeg

 photo Document8_zpsnkzexgxq.jpeg

 photo pink_zpsygyco8a5.jpg

 photo DSC_0006 1_zpsof6ugef3.jpg

Naast de trui, de top en de twee sport bh’s kocht ik nog meer bij Victoria Secret. Deze sportlegging met Londen erop had ik eerst gepakt van New York. Toen bleek dat de ‘Londen lijn’ goede acties had en heb ik de New York sportlegging omgeruild voor Londen. Net zo leuk en ik was immers in Londen. De legging is echt een topper! Daarbij nam ik ook nog deze leuke trui mee.

Met het ophalen van mijn race pack bij Niketown op Oxford street zag ik zoveel leuke dingen. Maar een jasje voor 180 euro? Dat heb ik echt niet nodig. Gelukkig hadden we toen geen tijd om echt te shoppen en kleding te passen, want oh wat zag ik weer veel mooie dingen. Maar na de Nike Woman’s Run kon ik het niet laten om een kijken te nemen bij de Nike winkel op het Event Village. Ik zie de top met de tekst “Run Hard, Party Harder – there is no finishline” als een mooie aandenken!

 photo DSC_0030_zps3c08dhpb.jpg
Voor mijn verzameling kon de zwart/witte Starbucks beker van Londen niet ontbreken.

 photo DSC_0084_zpswvqdrkfj.jpg
Tot slot deze toffe bikini van Pink! De bikini heeft dezelfde print als de trui hierboven. Zo gaaf! Een bikini had ik echt niet nodig. Ik had net een bikini met ananassen print gekocht van Seafolly, maar deze kon ik natuurlijk niet weerstaan. Op mijn rug is de bikini ook heel mooi met allemaal bandjes. Naast de bikini kocht ik ook nog lingerie van Victoria Secret, maar daar heb ik verder geen foto’s van gemaakt.

Dit waren mijn shoppings van het weekendje Londen. Andrea laat volgende week haar aankopen zien. Een fijne zondag!

Liefs,
Marlissa

Share:

5 Comments

 1. July 12, 2015 / 8:40 am

  Toffe foto’s! En wat een mooie aankoopjes, ik vind het echt allemaal heel leuk!

 2. July 12, 2015 / 12:09 pm

  Die eerste trui van Pink is echt super leuk! 😀 En hij staat je ook erg mooi. Leuke aankopen allemaal.

 3. July 12, 2015 / 12:33 pm

  Leuke aankopen! Ik vind de bikini super leuk, lekker vrolijk.

 4. July 12, 2015 / 1:01 pm

  Wat een vrolijke bikini 😀 je hebt echt leuke dingen gekocht in Londen! De Starbucks mok vind ik ook héél tof.

 5. July 12, 2015 / 1:03 pm

  Super leuke foto’s en wat heb je toffe items gekocht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.