Shoppings in London

 photo IMG_5437_zpsyykm8eoa.jpg

Shoppen in Londen. We love it! Tijdens het laatste stedentripje naar Londen hadden we niet heel veel tijd om te shoppen en dus moesten we keuzes maken, maar ondanks dat gingen we alsnog met een volle koffer naar huis. Marlissa liet vorige week al haar aankopen zien en vandaag ben ik aan de beurt. Ik ben zo blij met alles!

Het shoppen begon al op Schiphol waar ik tijdschriften, een vaderdagcadeautje en deze twee boeken kocht. Het boek ‘de omgekeerde werkweek’ stond al op mijn wishlist. In een wereld waar we steeds meer aan het digitaliseren zijn verdwijnen er ook veel banen. Dit boek gaat daar over en ik vind het heel interessant om te weten hoe de wereld er dan uit zal zien. Het boek ‘ het nieuwe nietsdoen’ bleek een voorloper van het andere boek te zijn en dus besloot ik ze allebei te kopen.

 photo IMG_5438_zpsaiunyouy.jpg

In Londen kocht ik twee back-ups van mijn favoriete concealer van Collection2000. Deze concealer is zo fijn en lekker budget. Helaas dus niet in Nederland te koop, maar ik kan nu weer even vooruit. Ook maakten we een stop bij de nieuwe Lush winkel op Oxford Street. Mega groot en je weet bijna niet waar je moet kijken. Ik nam deze body scrub mee in een geweldige verpakking. Dit Lush product is alleen in de winkel op Oxford Street te koop.

 photo IMG_5447_zpsq74uhdjc.jpg

Victoria’s Secret! Eigenlijk stond alleen deze winkel op de planning en we zijn dan ook een paar uur binnen geweest. Due to the heeeeele lange wachtrijen, maar it was worth the wait. Ik kocht deze leuk top. Een sporttop, maar ook ideaal voor de zonvakantie die eraan zit te komen. De top is een beetje baggy en heeft een leuke (toepasselijke) tekst.

 photo IMG_5448_zps6sme5ebq.jpg

 photo IMG_5449_zpsb0tp2v5p.jpg

Deze leuke set kocht ik! De trui vond ik geweldig! Op de foto zie je de achterkant. De voorkant is simpel wit met de zwarte lijnen aan de onderkant en een klein borstzakje. The ultimate yoga pants zijn mijn favoriete sportbroeken. Ik had eigenlijk een andere versie gepast, maar deze Londen pants had een leuke aanbieding. Ik besloot daarom voor deze te gaan (die best veel op de andere leek). Een fijne set voor thuis, maar afzonderlijk zijn de items ook prima te dragen. Hier ben ik heel blij mee!

 photo IMG_5440_zpst9rr7x1c.jpg

Dit was zo niet de bedoeling, maar ik kon deze bikini van Pink niet weerstaan. Simpel, zwart, classy, maar met een leuk detail. Altijd handig om in huis te hebben toch?

 photo IMG_5439_zpslfz5nt3j.jpg

Een leuke bidon van Pink! Hier kan bijna twee liter in. Huge! Erg fijn om mee te nemen naar de gym, maar nu gebruik ik de bidon eigenlijk dagelijks. Hij staat lekker te koelen in mijn koelkast zodat ik na werk even bij kan tanken met koud water. Heerijk.

 photo IMG_5446_zpstnomnw6v.jpg

Na de Woman’s Nike Run werd er ook nog een beetje geshopt bij de Nike winkel bij het event village. Marlissa en ik kochten allebei deze top. Run hard, party harder! Een cadeautje voor onze mooie prestatie.

Goed geslaagd toch? Ondanks dat we maar in weinig winkels zijn geweest ging er toch genoeg mee naar huis. Ik vond het heel fijn om deze keer minder te shoppen en meer te genieten van de stad. Oxford Street is geweldig, maar ja winkels zijn ook maar winkels toch?

Liefs,
Andrea

Share:

2 Comments

  1. Avatar July 19, 2015 / 10:44 am

    Super leuke ding en heb je gekocht. Ben benieuwd naar de boeken.x

  2. Avatar July 19, 2015 / 1:30 pm

    Wat grappig dat boek over de omgekeerde werkweek! Lijkt me ook wel interessant om te lezen. En de trui van PINK is idd erg tof!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.