In Engelse stijl brunchen bij Bourne & Hollingsworth Buildings

IMG_2178_zpsx10uq2ef


Brunchen op zondag is heel populair in Londen en reserveren kan dan verstandig zijn. Bij Granger & Co. was de wachttijd bijvoorbeeld 45 minuten, maar ons geluk was dat we hierdoor bij Bourne & Hollingsworth Buildings terecht kwamen. Een typisch en stijlvol Engels restaurant in, voor een toerist, een uithoek. Dit was niet helemaal toevallig, want deze ontdekking had ik via Instgram al ontdekt en opgeslagen. Het beste middel om de nieuwste, mooiste, hipste en onbekende plekken te ontdekken.

Het ligt dus wel een beetje afgelegen, maar in een prachtige Engelse buurt, zoals je dat in films ziet. Voor de deur ligt een mooi parkje met grote speeltuin. En binnen is het restaurant ook al een plaatje. Heb je een plekje voor de openhaard? Bij een van de lage zitjes? Aan de luxe bar? In de witte en lichte ‘serre’ met vrolijke stoelen? Of toch in de ‘eetkamer’ waar je met een grote groep terecht kan? Druk is het hier dus wel en we kunnen zeggen dat het niet alleen komt door de stijlvolle look, maar ook door het uiterst vriendelijke personeel en het super lekkere eten.

De traditionele black tea stond bij ons op tafel, maar ook een lekkere verse gember met citroen thee en een sapje. Een scone is hier niet de scone die wij kennen. Het heeft de looks van een pannenkoek, maar dat is het niet hoor. Wij vinden dit veel lekkerder. Wat het exact is durven wij niet te zeggen. Avocado met toast, een moderne variant van de English breakfast of een heerlijke granola met yoghurt kan je hier ook bestellen. Voor Ieder wat wils!

Bourne & Hollingsworth is de gehele dag geopend om je in de watten te leggen.

IMG_2172_zpsvx9jd0uy

IMG_2168_zpsbozklv0u

IMG_2176_zpspyypoxpq

IMG_2179_zps9upxknxc

Liefs,
Andrea en Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.