Een reisje naar Kaapverdië

IMG_4452_zpscwukujaj

Ideetjes voor de blog zijn er genoeg. Maar zoals jullie vast gemerkt hebben schiet het schrijven er de laatste tijd bij in. Afgelopen twee weken was ik voornamelijk in het buitenland. IJsland hadden we al een tijdje geleden geboekt en oh wat is dat een fantastisch land. Maar later wil ik meer over Ijsland met jullie delen, ik kan hier genoeg over vertellen. Vandaag wil ik het over mijn last minute vakantie naar Kaapverdië hebben.

Op zondag boekte ik de vakantie en dinsdagochtend zat ik samen met mijn broer in het vliegtuig. Een spontane actie, want ik heb een nieuwe baan! Ik had nog heel wat uren openstaan die ik op kon nemen en waarom dan niet op vakantie? Een weekje zon zou heerlijk zijn, maar het moest wel passen met Ijsland. De 6-daagse vakantie naar Boa Vista met TUI Nederland was perfect. Het hotel (karamboa) bezocht ik al eens eerder met Andrea dus ik wist wat mij te wachten stond, je hebt daar gegarandeerd zon, het is 6 uurtjes vliegen en een goede deal, helemaal prima! Mijn broer kon lastminute mee dus super gezellig. Toch gezelliger dan alleen. En zo stonden we dinsdag in alle vroegte op Schiphol en lagen we begin van de middag aan zee.

Boa Vista is een grote zandbak en hier is vrij weinig te beleven. Het is daar heerlijk voor een weekje om te luieren en op het strand te liggen. De Afrikaanse zon is altijd goed en je hebt hier een lekker windje waardoor het ook weer niet te heet is in het voorjaar. ‘s Ochtends hebben we een paar keer een wandelingetje gemaakt over het strand. In principe zou je naar twee stadjes kunnen wandelen (1 uur lopen schat ik in). Wij hebben dat verder niet gedaan. Het was een vakantie met luieren op het strand, beetje lezen, sporten, wat bezoekjes aan de Spa…. Ideaal zo’n weekje tussendoor! Dat was genieten!

Hebben jullie fijne vakantieplannen in het vooruitzicht?

IMG_3334

IMG_3521

IMG_4451_zpsm0j2gxhh

IMG_3659

IMG_3661

IMG_3785

IMG_3525

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.