Bucketlist Brugge & Oostende

Volgens weekend ga ik samen met een vriendin naar Brugge. Vorig jaar kreeg ik van haar voor mijn verjaardag een tripje naar Antwerpen en dat was zo leuk dat we besloten dit jaar weer naar België te gaan. We kozen voor Brugge waar we allebei nog nooit geweest zijn. We vertrekken vrijdagmiddag en blijven twee nachtjes in Brugge slapen. Zaterdag zijn we dus de hele dag daar. Op zondag gaan we waarschijnlijk via Oostende weer naar huis, maar dat ligt ook een beetje aan het weer.

Zoals altijd wilde ik een leuke bucketlist maken voor onze trip. Waar moeten we eten? Wat is het leukste boetiekje? Noem maar op! Ik heb geen reisgidsje van Brugge in huis, maar op internet kon ik niet heel veel vinden. Ja, Brugge schijnt een prachtige stad te zijn dus we gaan vooral veel rondstruinen en alles bekijken, maar echte hotspots kwam ik niet tegen.

Daarom heb ik jullie hulp nodig? Welke restaurants, winkeltjes, musea, bezienswaardigheden etc. moeten op mijn bucketlist voor een tripje naar Brugge en Oostende?

Liefs,
Andrea

Share:

4 Comments

 1. August 18, 2015 / 3:56 pm

  Brugge lijkt me zo ontzettend leuk! Mijn moeder is er vorig jaar geweest met vriendinnen, en ze zei dat het een heel gezellige en knusse stad is. Ik kan je helaas geen tips geven, maar ik weet wel dat er een 100% Brugge gidsje bestaat en dat er veel chocoladeboetiekjes zijn!

  • Andrea
   Andrea
   August 18, 2015 / 10:35 pm

   Loveee chocolate <333

 2. August 18, 2015 / 7:07 pm

  Ooh super leuk! Ik hoop dat jullie goed weer hebben in Brugge waardoor jullie een boottochtje kunnen doen, super leuk! En een mega aanrader is Ryad, een Marrokaans (met Indische invloeden) eethuisje vlakbij de Grote Mark (letterlijk 2 minuten ervan stappen). Wij namen thee die geserveerd werd met 3 soorten gebakjes, maar al die echte Marokkaanse couscous etc zag er ook super lekker uit. Het ziet er ook mega gezellig uit! (Het bevindt zich in de Hoogstraat 32.)

  • Andrea
   Andrea
   August 18, 2015 / 10:35 pm

   Dank je wel! Wat een leuke tips 🙂 Als het goed is wordt het zaterdag mooi weer in Brugge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.