Winterzon in Hua Hin


Oud & nieuw, van een jaar geleden. Ik vertrok op Tweede kerstdag naar Thailand om daar oud & nieuw te vieren en van de zon te genieten. Hoe fijn om de koude winter in te ruilen voor de zon! En ook het vieren van het nieuwe jaar doe ik graag in het buitenland of dat nu Parijs is of bijvoorbeeld op het strand van Thailand. Ik ben al jaren verliefd op Azië, maar in Thailand was ik nog niet eerder geweest. De reis begonnen we in Bangkok, en hoe geweldig ik die stad vond lees je hier en ook mijn tips! Deze stad heeft mijn hart gestolen.

Na Bangkok gingen we met een taxi naar Hua Hin waar we twee weken hebben genoten van zon, zee, strand en lekker eten. Hoe zijn we op Hua Hin gekomen? Dat is heel simpel, hier waren de beste weersvoorspelling: 30 graden en geen regen! Als je naar Thailand wil in onze winter is het verstandig om de verschillende gebieden te checken. Op de prachtige eilandjes kan je bijvoorbeeld veel regen verwachten in de winter. Het verschilt per regio in Thailand! Maar terug naar Hua Hin, want dit is een fijne locatie voor een zonvakantie.

Wij verbleven in een fantastisch hotel, Anantara Hua Hin Resort, echt een aanrader! Je hebt een mooi wit strand met palmbomen, erg goed eten bij veel leuke restaurants in de omgeving en je hebt in Hua Hin nog leuke marktjes. Verder is er niet heel veel te doen, maar vanuit Hua Hin kan je verschillende uitstapjes maken, zoals het bezoeken van een floating market. Dit hebben wij overigens niet gedaan. Lazy days! De perfecte locatie om de winter te ontvluchten en heel veel vitamine C op te nemen!

Mijn tips voor Hua Hin lees je hier. Een heerlijke bestemming voor een zonvakantie in de winter!

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.