MAC Extra Dimension Skinfinish Poudre Lumière

P1050312_zpsra1ceahn

Richting het einde van het jaar komen er een aantal leuke feestjes aan. Samen met een vriendin ben ik gister de stad in gegaan om outfits te shoppen voor de feestjes. In ieder geval iets voor volgend weekend. Dat viel nog niet mee met alle feestelijke collecties in de winkel. Voor mij te veel fluweel, ruches, vreemde mouwen en glitters. Uiteindelijk wel een rokje met een top gescoord hoor. Maar bij de MAC was net een nieuwe collectie binnen met deze prachtige highlighter!

P1050309 1_zpsktlgvyiw

Ook al probeer ik bij MAC niet te kijken, ik zie altijd iets moois. Bijvoorbeeld de vier highlighters van de collectie In The Spotlights. Terwijl mijn vriendin twee prachtige lipsticks aan het testen was, wilde ik de highlighter toch wel even zien. Ik koos eerst voor de Gold, een wat perzikachtige kleur, maar die was te warm voor mij. Je zag de highlighter wel, maar het was heel subtiel. De verkoopster zei dat ik zeker even Doublegleam moest proberen. De medewerksters van MAC weten ook altijd precies wat goed bij je staat en helpen zo goed. Echt een pluspunt. En ja, deze kleur was veel mooier.

Ik gebruik nooit een highlighter, maar dit is toch wel erg mooi! Het is een frisse beige kleur met een touch of zilver. De subtiele glitters geven net weer wat extra’s naast de prachtige glans die je ervan krijgt. De romig-poederige formule met prismatisch spiegeleffect is speciaal gecreëerd om het gezicht te contouren en highlighten. It works! Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankoop. Deze foto’s doen echt geen recht aan het product, want in het echt en op de huid is het een pareltje.

Een fijne zondag!

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.