Philosophy renewed hope in a jar & when hope is not enough

IMG_5332_zpsayemf9xe

De herfst is niet alleen het seizoen van de Pumpkin Spice Latte’s, maar ook het moment om je skincare weer eens goed onder de loep te nemen. Het wordt weer grauw, met een koude wind en andere temperaturen en dat zal je gaan merken aan je huid. Ook die verwarming gaat straks weer wat vaker aan en heeft invloed op de conditie van je huid. Daarom switch ik op dit moment altijd van skincare, zodat mijn huid tijdens de koudere maanden niets te kort komt. Vandaag vertel ik je over twee van mijn favorieten producten van Philosophy.

IMG_5335_zpsbfxxnuv2

Allereerst de dagcrème ‘renewed hope in a jar met spf 25’ van Philosophy. Deze crème heb ik vorige winter ook gebruikt en is speciaal ontwikkeld voor de droge huidjes, maar ook geschikt voor de gecombineerde huid. De crème zorgt voor een goede hydratatie, maar helpt ook met het vervagen van fijne lijntjes en geeft je een stralendere huid. Zelf heb ik voor de versie met sof 25 gekozen, maar de crème is ook zonder spf te verkrijgen. Vorig jaar kocht ik de crème met spf 50, maar die kon ik niet meer vinden in het assortiment. Ondanks dat ik de crème in de winter gebruik vind ik het wel fijn dat er een spf in verwerkt zit, want ook in de winter is de zon schadelijk voor de huid. Ook dan is het dus goed om de huid te beschermen!

De crème trekt snel in. Persoonlijk vind ik dit erg fijn, zodat ik snel verder kan met mijn make-up. Na het aanbrengen voel je direct dat je huid zachter en gehydrateerder aanvoelt. Dat is ook wat ik zoek in een crème voor de winter. Het gevoel houdt ook de hele dag aan waardoor ik geen last krijg van een trekkerige huid gedurende de dag. Pluspunt is bovendien dat de crème erg zuinig in gebruik is. Een potje bevat 60ml en kost tussen de 45 a 50 euro, afhankelijk van de winkel waar je het product aanschaft.

IMG_5336_zpszqcqlay4

Als extra product heb ik het serum ‘when hope is not enough’ van Philosophy aangeschaft. Ondanks dat de crème voor mij voldoende hydratatie biedt heb ik soms wel last van droge plekjes in de winter. Voor deze plekjes biedt dit serum uitkomst. Je kan het heel plaatselijk aanbrengen en kan daardoor zuinig gebruikt worden. Als het nodig is kan je het serum natuurlijk ook voor je gehele gezicht gebruiken.

Ondanks dat het serum op basis van olie is trekt het wel snel in en is het dus ook een goed serum voor gedurende dag. Het laat geen vettig laagje achter en is dus een prima basis. Het serum trekt snel in en geeft direct hydratatie. Voor een flesje van 30ml betaal je ongeveer 45 euro. Als je het alleen voor de droge plekjes gebruikt kan je hier redelijk lang mee doen. Bij dagelijks gebruik voor het hele gezicht doe je ongeveer drie maanden met een flesje.

Twee erg fijne producten van Philosophy waar ik erg te spreken over ben. Al hoop ik stiekem natuurlijk wel dat het niet te koud wordt deze winter.

Liefs,
Andrea

2 Comments

  1. September 22, 2016 / 7:48 am

    Het serum wil ik graag nog uit proberen die lijkt mij vooral fijn, aangezien ik best wel een droge huid heb x

  2. September 22, 2016 / 10:22 pm

    Lijkt mij een fijn product!!

    Love,
    Dascha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.