My studio


Precies een jaar geleden vond ik mijn woning en in april ben ik eindelijk verhuisd naar Rotterdam. Het is een oud kantoorpand dat gerenoveerd is en waarin nu vele studio’s zijn. Met de grote ramen, de hoogte en het betonnen plafond zie je de oude elementen van het kantoorpand nog terug in mijn studio. De betonlook vind ik persoonlijk erg leuk! Het wachten tijdens de renovatie heeft als groot voordeel dat ik rustig kon bedenken hoe ik de ruimte wilde inrichten (& zo praktisch en slim mogelijk met de ruimte) en alle spullen bij elkaar kon shoppen. Helemaal geen vervelende klus! Benieuwd hoe het is geworden?

Het is een grote ruimte met alleen een aparte badkamer. Om het slaapgedeelte en het woongedeelte toch een beetje te scheiden heb ik een grote witte kast in het midden gezet. Wel een open kast om de ruimte te behouden. Voor de kast ben ik nog steeds op zoek naar accessoires om het wat meer aan te kleden. Alhoewel de leegte ook iets heeft. Ik heb alles zo openlijk en ruim mogelijk proberen te houden, zo ook met de stoel en bank van Jess Design en met de grote plafondlampen die speciaal gemaakt zijn voor mijn studio!

Dat is mijn huisje! Ontzettend blij mee en ook met hoe het is geworden. Ik heb nog wel wat kleine dingen die ik wil, zoals planten in de vensterbank en wat accessoires, maar dat is een kwestie van verzamelen. Zo is ook mijn huisje tot nu toe tot stand gekomen. Van alles en overal vandaan wat verzamelen!

Liefs,
Marlissa

8 Comments

 1. September 12, 2016 / 4:07 pm

  Wat is je huisje mooi! En al die Starbucks-bekers: love them!! Ik heb zelf die van Londen, New York, Amsterdam en Los Angeles, maar ik wil er meer haha. Toch even wat vaker op reis!

  • Marlissa
   Marlissa
   Author
   September 14, 2016 / 10:58 am

   Ah leuk jij verzameld de bekers ook! Een goed excuus voor mooie reisjes:) Toch jammer dat de zwart/witte bekers zo beperkt zijn.

 2. September 13, 2016 / 11:41 am

  Oeehh very pretty! Hele toffe stoel en nachtkastje ook! Eigenlijk vind ik het allemaal erg mooi maar die twee sprongen er uit 🙂

  • Marlissa
   Marlissa
   Author
   September 14, 2016 / 10:58 am

   Thanks! Ik ben ook heel blij met de stoel, zit zo lekker!

 3. September 13, 2016 / 8:29 pm

  Oh dit ziet er super chique en tof uit. Mooie combi’s! Leuk om even binnen te mogen spieken

  • Marlissa
   Marlissa
   Author
   September 14, 2016 / 10:59 am

   Leuk om te horen!

 4. September 25, 2016 / 5:37 pm

  Wauw, heel mooi Marlissa. Echt grote liefde voor het bruine stoeltje <3

  • Marlissa
   Marlissa
   Author
   September 25, 2016 / 8:51 pm

   Thanks <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.