Lifestyle: Intense Fuchsia MAC

DSC_1030_zpsjxb7kqi8

Tijdens het wachten op het vliegveld in Dubai ben ik maar gaan shoppen! Veel verder dan de cosmetica winkel en MAC ben ik niet geweest. Bij MAC is slagen nog nooit een probleem geweest. Ook al heb je het waarschijnlijk helemaal niet nodig, een vrouw heeft nooit genoeg make-up. Ik heb een aantal basis make-up producten die ik gebruik, maar een verzameling lipsticks voor de afwisseling. Terwijl ik op het vliegveld dan ook weer meteen aan het snuffelen was tussen alle kleuren lipsticks zag ik deze face kit lonken. Een box vol prachtige producten!

DSC_1048_zpskf5axrf7

DSC_1039_zpsrnzkh2jm

Als eerste keek ik eigenlijk naar een andere box, met een wat neutralere lipstick. Maar he, die heb ik best veel! Waarom niet richting het paars? Best een heftig kleurtje en zeker als je het test op een hoofd zonder make-up dat al een aantal uren in het vliegtuig heeft doorgebracht, maar oké. De Flat out Fabulous is een prachtige matte fuchsia kleur! Een beetje dominant, maar krachtig en erg goed gepigmenteerd.

Naast de waanzinnige lipstick heb ik ook meteen een bijpassende lipgloss: Dancing Soul. Alleen de naam is al leuk! Een Blush in de kleur Mocha waar ik al bekend mee ben. Een mooie neutrale blush inclusief een kwast. Carbon en Pearled Earth om mijn ogen mee op te maken. Iets wat ik vrij weinig doe, maar wel steeds vaker. En tot slot nog een eyeliner. Een prachtige set niet waar?

DSC_1041_zpscyer9wji

En toen had ik mijn zinnen gezet op deze set, maar in mijn hand had ik ook al twee items die ik had uitgezocht. Ga ik echt alles kopen? Ja dus! De Patentpolish Lip Pencil was even wennen, maar wat is het fijn. Het heeft de dekking van een lipstick, de glans van een lipgloss en de precisie van een potlood. Ik heb de kleuren Fearless & Spontaneous gekocht. Spontaneous is een zachte pruimkleur met parelmoer. Erg mooi! En Fearless is echt roze.

Het zijn allemaal geen nieuwe items van MAC, maar producten uit de vaste collectie. De set is volgens mij niet te koop in Nederland, maar de producten kun je wel los kopen!

Liefs,
Marlissa

3 Comments

 1. September 18, 2016 / 12:50 pm

  Gotta love fuchsia! Plus staat heel mooi bij die neutrale make-up die je al hebt, dus good call. 😀

 2. September 19, 2016 / 1:39 pm

  Wat een toffe kleuren! Ik wil ze hahah!

  Liefs,
  Dascha

 3. September 21, 2016 / 6:59 am

  Oh wauw zeg wat een mooie kleuren. Wordt er helemaal enthousiast van en ik snap goed dat je die hebt meegenomen. Stiekem van de week eens bij MAC kijken. Xx Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.