Lifestyle: Mijn gouden tip, Elizabeth Arden body cream

DSC_0863_zps95zblx3v

Een van mijn koopjes tijdens de vakantie is de Elizabeth Arden green tea money drops body cream. Ook meteen de aanschaf waar ik nu het meeste plezier van beleef. Wat is dit goed spul! Na drie weken lang een sterke zon op de huid, kan mijn huid wat extra verzorging gebruiken.

Bodylotion mee in het vliegtuig!
Tijdens mijn vakantie smeerde ik mij elke dag in met aftersun om de huid te blijven hydrateren. Tot je op een moment komt dat je blijft smeren tegen een droge huid. Bij mij kwam dat punt op de terugweg in het vliegtuig. Iets wat ik tijdens mijn vakantie heb geleerd: neem bodylotion mee in het vliegtuig. Ik geef de droge lucht in het vliegtuig maar de schuld, maar mijn huid was mega droog in het vliegtuig. Binnen no time zag ik mijn bruine kleurtje verdwijnen en droge schilfertjes op mijn benen, armen en buik. Jakkes! Ik heb een hekel aan een droge huid. Gelukkig hadden ze op het toilet in het vliegtuig hand & body cream staan, maar 10 minuten later was het weer uitgewerkt. Ik kon blijven smeren. Op mijn knieën heb ik op een gegeven moment zelfs Elizabeth Arden Eight Hour Cream gesmeerd, lekker vet. Mijn wondermiddel voor alles wat altijd in mijn tas zit alleen het is absoluut geen bodylotion!

Hydraterend, verzorgend en een heerlijke geur
Op het vliegveld ben ik bij Elizabeth Arden gaan kijken en de verkoopster vertelde mij over de Green Tea Honey Drops body cream. Ik smeerde mij royaal in met de body cream. Een cream die fijn insmeert, snel intrekt en ook niet onbelangrijk ontzettend lekker ruikt. Maar het belangrijkste is dat het je huid mega goed verzorgt. Na een vlucht van 8 uur zag mijn huid er verrassend goed uit in vergelijking met de vorige vlucht. Ik ken geen bodylotion die zo goed is als deze. Ik smeer nu al een week elke dag twee keer met deze body cream en het is geen straf. Het is mijn nieuwe favoriete verzorgingsproduct!

Liefs,
Marlissa

PS. Vinden jullie het leuk om al mijn shoppings van de vakantie te zien?

1 Comment

  1. August 18, 2016 / 7:41 am

    Goeie tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.