Lifestyle: Acne Canada sjaal

IMG_6602_zpsxmrzsf5d


Mijn meest gedragen mode accessoire? Dat is by far een sjaal. Ik draag vrijwel altijd een sjaal, zelfs in de zomer, en heb dan ook een aardige collectie opgebouwd. Afgelopen zomer heb ik mijn stash uitgezocht en veel sjaals weggedaan (nesteldrang), maar ik nam mezelf wel voor om een goede sjaal voor in de winter aan te schaffen. Ik had namelijk vooral dunnere sjaals die je de gehele dag kan dragen, maar die niet echt beschermen tegen de kou. Al vrij snel stond de Acne Canada scarf op mijn wishlist.

IMG_6604_zpsxvgzrwne
Al eerder had de sjaal mijn aandacht getrokken. Op Pinterest en Instagram kwamen de mooiste foto’s voorbij. Vorig jaar had ik ook al een paar keer de Acne webshop bezocht, maar ik twijfelde te lang en binnen no-time waren ze uitverkocht. Deze keer was ik er gelukkig wel op tijd bij, maar toen moest ik nog een kleur kiezen. Wat heb ik getwijfeld! Uiteindelijk besloot ik voor een makkelijke kleur te kiezen en bleven er twee opties over: Canada black en Canada grey melange. Zoals de foto’s al verklappen .. I couldn’t choose.

IMG_6603_zps8vwkuk92

De sjaals bestelde ik via de Acne webshop en ik koos voor het grote formaat van 200 x 70 cm. Wat mij betreft de perfecte afmeting. Groot genoeg om helemaal om je heen te slaan, maar je kan de sjaal ook ‘compact’ om je nek dragen. Naast dat het formaat wat mij betreft perfect is, is de stof heerlijk. Zacht, warm en van de beste wol. Ik kan natuurlijk nog niets zeggen over hoe lang de sjaal ook echt mooi blijft, maar na wat research heb ik me laten vertellen dat de sjaals heel lang meegaan. Dat mag ook wel, want de prijs is aan de hoge kant. Zeker voor een sjaal. Ze kosten namelijk 150 euro. Oei! Dat is behoorlijk hoog, maar omdat ik weet dat ik zo’n beetje in mijn sjaals leef (binnen en buiten huis) vind ik het de investering waard.

IMG_6605_zpsqhj94faf

Tijdens mijn “research” kwam ik er ook achter de er echte verzamelaars zijn die alle kleuren hebben. Nou gaat me dat een beetje ver, maar ik kan helemaal begrijpen dat je er meer wil aanschaffen. De kleuren zijn ook zo mooi. De camel variant vind ik ook echt prachtig, maar drie van deze sjaals gaat zelfs mij een beetje te ver. Misschien voor volgende winter?

Liefs,
Andrea

2 Comments

  1. November 16, 2016 / 9:56 am

    Oh man, wat een prachtige sjalen! Ik wil er ook een hebben maar ik ben allergisch voor wol, dus ben bang dat het niks voor mij is 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.