L’Occitane huisparfum

P1050256_zpsyeugysjv

Een naam waar ik altijd 100x over struikel. Volgens mij ben ik ook echt de enige, maar het lukt mij niet om het in een keer vloeiend uit te spreken. Vooruit, ik heb het over L’Occitane. Naast de verzorgingsproducten verkopen zij ook producten voor in huis. Van de week liep ik de winkel weer uit met een tasje en waarom geen blogje over L’Occitane?

P1050257_zpsp58jnfvw

Het is weer de tijd van het jaar dat je nonchalant het hele huis vol kan zetten met kaarsen. Naast de geurkaarsen ben ik ook fan van huisparfum! Van Andrea kreeg ik vorig jaar deze huisparfum inclusief een bijpassende geurkaars van L’Occitane. Een heerlijke bloemengeur, maar ze hebben verschillende geuren. Ik heb ze niet eens allemaal geroken bedenk ik me nu. Terwijl ik van de week een refill ging halen nam ik automatisch Souffle de Fleurs Perfume mee naar huis. Als iets goed bevalt, waarom switchen? Ik haal de lente gewoon in huis!

P1050269_zpsh7xncead

Als verrassing kreeg ik een doosje met vier kleine handcrèmes, de klassiekers. Met dit weer kunnen de handen ook wel wat extra verzorging gebruiken. De producten van L’Occitane ken ik verder niet dus ben erg benieuwd. De winkel is wel altijd zo mooi he? Met al die mooie verpakkingen? Aantrekkingskracht en de shopdrang weten ze wel te creëren!

Ook zo gek op geurkaarsen en huisparfum? Wat is jouw favoriet?!

Liefs,
Marlissa

5 Comments

 1. October 31, 2016 / 10:28 am

  De producten van l’occitane lijken me allemaal heel erg fijn!

 2. October 31, 2016 / 11:50 am

  Ik ben zo dol op l’occitane! X

 3. October 31, 2016 / 8:35 pm

  Ik moest het ook even proberen uit te spreken ja, maar het is niet gelukt het goed uit te spreken haha. Maar buiten de onmogelijke naam klinken het wel als fijne producten!

 4. October 31, 2016 / 9:47 pm

  Ik ben dol op dit merk! Lijkt me heerlijke huisparfum.

  Love,
  Dascha

 5. November 1, 2016 / 12:01 pm

  Oh dit lijkt me wel een erg fijn merk. Ik kende het (nog) niet dus dank voor de tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.