Diptyque

 photo Diptyque_zpse6e65c0e.jpg

Winter is pas echt compleet met een heerlijk knapperend haardvuur. Met deze Diptyque geurkaars, in de geur Feu de Bois, haal je net zo’n knapperend haardvuurtje in huis. De geur van een brandend haardvuur wordt gecreëerd door een geavanceerde melange van zeldzame houtsoorten. Ik kocht deze kaars voor mijn vriend met de feestdagen, maar zelf ben ik ook groot fan. Niets fijner dan op de bank kruipen met een kop thee, terwijl de geur van deze geurkaars de kamer vult. Bij gebrek aan een open haard is deze kaars de prima vervanger. Het fijne aan de Diptyque geurkaarsen is dat je ze maar heel even aan hoeft te steken om de geur vrij te laten komen. Hierdoor kun je heel lang met de kaarsen doen. Het formaat op de foto heeft zo’n 60 branduren. Perfect dus om deze winter mee door te komen. Alhoewel, waar blijft de winter?

Liefs,
Andrea

Share:

7 Comments

 1. January 11, 2014 / 9:28 am

  Oh dat klinkt goed. Ik vind je blog echt super leuk wilde ik nog even melden 🙂

  Fijn weekend!

  • Andrea
   Andrea
   Author
   January 11, 2014 / 6:25 pm

   Dank je! Leuk om te horen. Jij ook een fijn weekend!

 2. January 11, 2014 / 9:47 am

  Ik twijfel vaak zo over geurkaarsen. Op zich vind ik een geurtje in mijn huis lekker, maar het moet niet te overheersend worden, als je begrijpt wat ik bedoel 🙂 Is dat bij deze kaarsen niet het geval, of ruiken ze heel sterk?

  • Andrea
   Andrea
   Author
   January 11, 2014 / 6:28 pm

   Hmmm lastig. Geur is natuurlijk heel persoonlijk. Deze kaars ruik je wel, maar ik vind het persoonlijk niet te overheersend. Dat heb ik bij wierook bijvoorbeeld wel vaak. Wat ik bij veel geurkaarsen jammer vind is dat ik de geur juist bijna niet ruik of dat de geur helemaal niet ruikt als bijv. Jasmijn (als dat op de verpakking staat). Deze kaarsen zijn wel duur, dus ik zou ze niet “zomaar” kopen. Ze hebben ook mini’s. Misschien leuk om eens te testen? Mocht je eens in de buurt van een Skins Cosmetics zijn dan zou ik daar even binnen wandelen. Vaak staan er wel geurkaarsen te branden!

 3. January 11, 2014 / 7:10 pm

  Fijne blog. Vind het heerlijke om over kleine dingen als deze te lezen met een fijne foto erbij. Geniet van jullie weekend!

 4. January 12, 2014 / 9:48 am

  Jaa de Diptyque geurkaarsen zijn heerlijk!! Vindt de yankee kaarsen ook lekker als geurkaars! Dat vaasje op de achtergrond met die vlinders te leuk! Waar komt die vandaan?

  • Andrea
   Andrea
   Author
   January 12, 2014 / 11:52 am

   Die heb ik gekocht bij Zara Home. Al wel een tijdje geleden dus ik weet niet of ze die nog verkopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.