Cadeaus voor de interieurliefhebber!


Drie weken geleden was ik jarig en ik ben zo enorm verwend door familie en vriendinnen. Zo kreeg ik bijvoorbeeld een Samsonite koffer en een leesboek die perfect van pas komen voor de vakantie naar Thailand, een weekendje naar Maastricht, Eet als een atleet en spulletjes voor in huis! Alle accessoires heb ik meteen weer anders neergezet. Nu de kerst inzicht is heb ik gelijk een aantal cadeautips voor de interieurliefhebber!

• Een fotolijst: Misschien vind je een fotolijst niet klinken als een origineel cadeau, maar naar mijn mening maak je daar toch iedereen blij mee. Ik heb bijvoorbeeld deze prachtige witte lijst van herinneringen op linnen met een flamingoprint, die ik gratis kon downloaden op de blog Craftberry Bush, als decoratie in huis.

• Palmbomen schaal: Deze porseleinen schaal met palmbomenprint (van HK Living) vind ik echt fantastisch. Een cadeau dat ik van Andrea kreeg, maar wat ook een aanrader is om aan iemand te geven.

• Wonderball: &Klevering heeft de sneeuwbol weer helemaal hip gemaakt. Ze hebben verschillende wonderballs zoals deze gouden palmboom, maar ook een flamingo, konijn en eskimo.

• Cactussen: Iedereen kan voor cactussen zorgen. Ik heb absoluut geen groene vingers, maar deze twee cactussen in de super leuke potjes met gezichten durfde ik wel aan. Helaas weet ik niet van welk merk deze potjes zijn, maar ik kocht het bij de Collectiv by Swan in Rotterdam.

• Notitieboek: Bijvoorbeeld het Masterplan notitieboek van My Lovely Notebook en Paperchase heeft de leukste pennen (net als vroeger!). Ik heb een pen met flamingo, ananas, regenboog met veertjes….. Ik hou ervan!

• Ananas!: Valt het al op? Ananassen, flamingo’s, palmbomen… Ik heb er mijn huis vol mee. Zelfs gebaksvorkjes, lepeltjes en een flesopener met deze drie. Maar deze ananas blijft een pronkstuk in mijn huis!

• Kandelaar met gekke kaars: De kaars kwam ik ook tegen bij Collectiv by Swan en de design kandelaar is van Hay. Je ziet nu ook veel kandelaars met figuren, zoals een aapje of palmboom (&Klevering heeft dit bijvoorbeeld!)

Boeken: Mijn studio ligt vooral vol met kookboeken en boeken over voeding, maar je hebt ook zoveel mooie design en fashion boeken! Voor iedereen is er wel een tof boek om te geven. Op de foto zie je All day bowls, Elke dag van Delicious Ella en mijn nieuwste aanwinst dankzij Andrea The Green Kitchen at Home (een prachtig boek).

• Niet op de foto, maar ook erg leuk is een letterbord! Deze heb ik ook voor mijn verjaardag gekregen en daar kan je je creativiteit met woorden op kwijt en het is een leuk decoratiestuk voor in huis.

En een cadeaubon van bijvoorbeeld Loods5, de bijenkorf en H&M Home kan je ook altijd nog geven. Dan kan de interieurliefhebber lekker zelf shoppen!

Liefs,
Marlissa

1 Comment

  1. December 17, 2017 / 9:14 am

    Dit zijn inderdaad hele leuke ideetjes! Zeker zo’n fotolijst met mooie print/poster erin vind ik een heel tof cadeau. En cactussen zijn altijd goed haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.