Personal: The IT Files Marlissa #13

img_8405

We gaan nog even terug in de tijd, toen het lekker nazomeren was. De mooie herfstdagen waarbij je ‘s avonds nog buiten kon zitten! Ja die tijd is nu toch echt voorbij. Wie mij een beetje kent weet dat ik de herfst en winter echt vreselijk vind. De zonnige herfstdagen kan ik dan wel waarderen, maar die zijn zo zeldzaam. Maar vandaag een kijkje in mijn leven met veel leuke afspraken buiten de deur en natuurlijk de geboorte van mijn neefje!

img_8413

img_8441

Terwijl de fiets bij de fietsenmaker stond ging ik met een vriendin lekker lunchen op het terras en daarna bezochten we de tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Kunsthal. Na nog een aantal drankjes op het terras had ik bbq waar we tot de late uurtjes in de tuin zaten.

img_8439
In het weekend vind ik het heerlijk om rustig wakker te worden, terwijl Simba nog een paar uurtjes langer slaapt!

img_8789
Een weekje werken met twee dagen een beurs en een middagje beurs opbouwen in de Jaarbeurs Utrecht. Dat is echt groot! Niet chill met alle spullen sjouwen, maar het waren weer geslaagde dagen. Een avondje heb ik ook lekker bij mijn ouders gegeten en geslapen, want die wonen vlakbij Utrecht. Altijd even gezellig. Mijn week? Werken, sporten & lekker koken, zoals de zoete aardappelstamppot en pompoencurry!

img_8540

img_8548
Na een hele nacht wakker gelegen te hebben, begon ik rustig met een ontbijtje en Expeditie Robinson. Een slow start kan zo fijn zijn en ik besloot om mijn hardloopschoenen vandaag niet aan te trekken. In plaats daarvan ging ik even de stad in, had ik weer eens een afspraak bij Soap Treatment Store, deed ik de boodschappen op de markt en ging ik bij Andrea langs met een heerlijk broodje van Guliano.

img_8554
‘s Avonds kwamen twee vriendinnen bij mij langs. Helaas was het eten niet zo best bij Dudok, maar de cocktails van Level maakten veel goed.

img_8587
Veel te vroeg wakker na al die cocktails en dan wakker worden en zin hebben in pancakes.

img_8593

img_8634
En dan zo dag dat het alleen maar regent en door de ene naar de andere regenbui fietst. Gelukkig was het droog na mijn bezoekje aan de kapper. Yes! Als je haar maar goed zit voor een avondje op de bank… De hardloopsessie gevolgd door een crosstraining hakte erin.

img_8839
Eindelijk was het zover, Justin Bieber! Ik heb echt een super leuke avond gehad in Antwerpen. Justin Bieber staat voorlopig nog op repeat bij mij.

img_8857
Vanwege Justin Bieber kon ik niet trainen, maar ik heb het gevoel dat de training na een rustdag altijd 10x zo zwaar is? Herkenbaar? Het was weer even doorbijten met de training van mijn personal trainer.

img_8847

img_8859
Maar de vrijdag liep ik weer mijn eerste 5km aan elkaar en een PR! Ik plakte er nog een extra kilometer aan vast met sprintjes. Heerlijk om het weekend zo te beginnen. En het werd nog gezelliger met een verjaardag van mijn vriendin. Kijk deze kaart?! Die kon ik echt niet laten liggen <3. Kennen jullie dit spelletje? Lekker fout! img_8889
De kastjes in mijn badkamer heb ik weer net iets anders ingericht.

img_8911
Dit zijn van die herfstdagen waarvan ik ook kan genieten. Heerlijk die zon! Lekker wandelen met Sim door het park terwijl hij kan spelen met andere chihuahua’s.

img_8922

img_8925
Zondag was een speciale dag. Na de crosstraining ging ik naar mijn favoriete tentje in Rotterdam: NOCNOC. Terwijl Simba mij aan het opwachten was thuis. ‘s Avonds werd ik gebeld dat mijn neefje is geboren. Met mijn ouders ging ik nog even langs in het ziekenhuis.

img_8963
De volgende ochtend begon ik lekker thuis met werken, zodat ik eerst bij Andrea, haar vriend en hun zoontje langs kon! Meet Mason <3 img_8989

img_9103
Mijn pakketje met drie nieuwe boeken kwam binnen, yes. Eet als een expert, All-day Bowls en Vegalicious zijn alle drie aanraders. Over All-day Bowls schreef ik al een review.

img_9027
‘s Avonds uit werk ging ik langs bij Andrea. Ik maakte een simpele maaltijd van courgette en kroelde even met Mason voordat ik moest trainen.

img_9043
Ik volgde ook veel yogalesjes bij deze prachtige studio in het centrum van Rotterdam <3! Ook op zaterdagochtend na een avondje cocktails bij Level (Yes again). Ik had wel echt een beetje pech, want mijn Tiffany Armband is gebroken, mijn Swarovski oorbellen zijn kapot gegaan en ik ontdekte een enorm gat in mijn leren jas. img_8590
Rotterdam wat ben je toch mooi! Vorig weekend ben ik even de stad in geweest en kocht ik een nieuwe sportoutfit van Stella McCartney. Mijn eerste sportkleding van haar, maar het bevalt heel erg goed.

img_8658
Op werk leef ik in mijn sjaals, brrr. De eerste afspraak bij de acupunctuur heb ik weer gehad. Mijn lichaam reageert nogal op de seizoensovergang en hopelijk gaat de acupunctuur weer helpen. Volgende week mag ik weer.

img_9131
Afgelopen week was ik met werk een dagje in Antwerpen. Ik kom hier zelden, maar binnenkort zou ik wel eens terug willen voor een dagje Antwerpen.

Wil je mij regelmatiger volgen? Dat kan via Instagram: marlissa_satcblog.

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *