Personal: The IT Files Marlissa #12

 photo IMG_7622_zps2jttxtia.jpg


Na mijn laatste persoonlijke IT files zijn we alweer een maand verder. Times flies! Ik geniet nog steeds volop van het zonnetje. Binnenkort zal het weer over zijn, maar wat hebben we toch een prachtige september. Maar wat deed ik zowel de afgelopen tijd? Doordeweeks is het allemaal niet zo spannend. Overdag ben ik aan het werk en na mijn werk ga ik eigenlijk altijd sporten met een paar uitzonderingen. En de eerste twee weken stonden voornamelijk in het teken van de babyshower die ik organiseerde voor Andrea. Kijk snel mee!

 photo IMG_7645 1_zps819jjpke.jpg

 photo IMG_7660_zpst0ooc83q.jpg

Een weekend waar ik van kan genieten. Vrijdagavond op Witte de With. Zaterdag een hele dag met mezelf en de fiets op pad om inkopen te doen voor de babyshower en de dag afsluiten in de Oude Haven. De zondag ging ik met mijn familie naar wijnbar Nostra. De mannen aan de wijn en wij aan de high tea! En dat na een heerlijke crosstraining en lange wandeling met Simba.

 photo IMG_7722_zpsdfxxhrnk.jpg
 photo IMG_7712_zps77bcabki.jpg
Langzaamaan ben ik het hardlopen weer aan het opbouwen. Van elk rondje kan ik echt genieten en soms zou ik het liefste verder rennen dan gepland. Maar ik hou me in. Het niet kunnen lopen is een stuk vervelender! Deze foto’s zijn van betere kwaliteit he? Ik ben met Andrea naar Amsterdam geweest voor een bliksembezoek aan de Apple Store. Een week eerder voor een dure reparatie, maar dat heeft niet geholpen. Nu kreeg ik een nieuwe telefoon mee! Yes. Ik kan weer even vooruit. Natuurlijk gingen wij daarna eten bij Palladium!

 photo IMG_7803_zpstqsss04r.jpg
Dit weekend was de babyshower en dat betekende op zaterdag heel veel boodschappen doen! Ik heb weer wat kilometers gefietst.

 photo IMG_7820_zpslfq8esrh.jpg
 photo IMG_7837_zpsp4cimprw.jpg

Nadat alles in huis was heb ik mijn spullen gepakt en ben ik naar mijn ouders gereden. Een totale volksverhuizing! De zaterdagavond stond in teken van de laatste voorbereidingen. De cadeautjes moesten nog ingepakt worden, de pinata moest nog geknutseld worden en de popcornzakjes wilde ik afmaken. Simba helpt altijd gezellig mee!

 photo IMG_7851_zpsk8rkb9qv.jpg
Zondag was het dan zover. Ik stond vroeg op om eerst een rondje te rennen!

 photo IMG_7978 1_zpsw6y3lxci.jpg
 photo IMG_7953_zpsf2rzjff6.jpg
En daarna? Begonnen de voorbereidingen als een gek. Net op tijd was alles klaar toen iedereen om 15.00 uur binnenkwam. Stiekem kost het dan ook echt veel tijd om alles voor te bereiden. Volgens mij was het een geslaagde dag! Wil je meer zien van de babyshower? Dan kan, Andrea schreef er dit blogje over. ‘s Avonds laat reed ik samen met Andrea weer terug naar Rotterdam.

 photo IMG_8032_zpsmfpaczie.jpg
Toen had ik een beetje een gekke week op werk. Ik was veel buiten de deur voor afspraken en om projecten te zoeken. Prima om met dat lekkere weer buiten te zijn en de meeste projecten waren ook nog in Rotterdam. Daardoor werkte ik ook wat uurtjes vanuit huis. Een gek, druk, weekje!

 photo IMG_8013_zpspmqnmybx.jpg
Dit is een van mijn favoriete plekjes om na een run nog even te stretchen!

 photo IMG_8004_zpspm6lwm2v.jpg
Thuis ga ik nog wel even verder. Ik merk een groot verschil of ik wel of niet stretch na het sporten. Eerst was ik er echt slecht in en sloeg ik het vaak over. Nu niet meer!

 photo IMG_8055_zps7kq2tgyl.jpg
Met de herfst heb ik niets. Maar ik heb iets leuks gevonden: Pompoen!! Ik ben verslaafd geraakt aan de pompoenen. Pompoenpuree, -soep, -brood en binnenkort ga ik een curry testen! Op de foto een pompoenpuree voor na een zware workout!

 photo IMG_8066_zpsj0uj7rfs.jpg
 photo IMG_8070_zpsevwatwtk.jpg
It’s weekend again! Het was een zware trainingsweek met veel kracht. Op zaterdag besloot ik om alleen een yogales te volgen. Heerlijk, dit heb ik echt gemist. Na de yoga was het thuis nog wat schoonmaken, maar de boodschappen had ik al in huis. Het was prachtig weer dus besloot ik om eerder naar mijn ouder te gaan. Ik kon daar nog even lekker in de tuin zitten voordat ik naar een vriendin ging.

 photo IMG_8154_zps1vdxkgje.jpg
En zondag was mijn moeder jarig. Birthday party!

 photo IMG_8174_zpsxmtob6yg.jpg
Dinsdag was mijn moeder weer in Rotterdam en gingen wij ‘s avonds snel iets eten bij Stroom. Super lekker! Ik had de salade met gegrilde groente en couscous. Echt een aanrader.

 photo IMG_8190_zpss5fyhlrd.jpg
Vlakbij mijn huis was de opening van een project van ons. Ik ging even langs op de fiets!

 photo IMG_8193_zpsrzmgielo.jpg
 photo IMG_8196_zpsgkfhw1fi.jpg
Thuis werkte ik nog wat en daarna ging ik een verkoelend ijsje halen. Mijn studio is ontzettend warm met de tropische temperaturen buiten en het is ook niet koeler te krijgen.

 photo IMG_8215_zpsqpfl5byp.jpg
En toen was het Feyenoord – Manchester! Ik ging met mijn broer mee, jeetje wat een wedstrijd en spanning. Maar yes!

 photo IMG_8257 1_zpskibod65g.jpg
 photo IMG_8262_zpsnl9q5ul3.jpg
Sorry Sim! Simba is het er niet mee eens dat hij thuis moet blijven, maar naar de markt met een hond schiet niet op. Deze dag zou ik eigenlijk aan mijn scriptie werken, maar alles wat schoongemaakt kon worden is schoongemaakt. Studieontwijkend gedrag!

 photo IMG_8266_zpszs8hjkvd.jpg
Terwijl ik in de keuken twee pompoengerechten staat te maken, ligt simba Prince heerlijk te slapen.

 photo IMG_8285_zpsdp1vgurl.jpg
Pompoen, zoete aardappel burger. Yummie!

 photo IMG_8334_zpsypt4lfvj.jpg
 photo IMG_8335_zpswwpjwaz9.jpg
 photo IMG_8316_zpsxku2intz.jpg
Zondag was ook echt een leuke dag! Ik begon de dag relaxt met een magazine en pompoenbrood. Na een sportsessie sprak ik met Andrea op het terras of voor een koffie en thee. Echt genieten dit weer. Andrea nam Simba mee naar huis en ik ging samen met een vriendin naar een yoga workshop van 2 uur. Erg intensief, maar heel goed. Samen ploften we daarna nog op het terras en toen vertrok ik om nog met Andrea naar Bridget Jones Baby te gaan in Pathe! Leuke film hoor. We hebben wel meteen onze Pathe Unlimited pas opgezegd.

 photo IMG_8349_zpsfjp73rci.jpg
 photo IMG_8354_zpsw5eh5nav.jpg
En toen was het afgelopen week. Weinig bijzonders! Beetje werken, sporten, de afleveringen van HNTM en Expeditie Robinson terugkijken.

 photo IMG_8403_zps241b4g9m.jpg
Gister had ik gewoon geen zin om te koken. Dat gebeurt niet vaak. Vanuit werk was ik meteen gaan sporten en had ik Simba bij mijn zus opgehaald inclusief een pakketje met mijn nieuwe sporttas. Ondertussen was het alweer 20.00 uur geweest. Laat ik voor het eerst iets bestellen? Helaas bezorgt Deliveroo niet in mijn buurt. Best gek, maar ik belde Gys en toen ben ik mijn heerlijke linzen/paddestoelenburger zelf even gaan halen. Veel te veel, maar super lekker!

Goed wekend allemaal!

Liefs,
Marlissa

ps. Meer zien? Mij volgen kan via Instagram: marlissa_satcblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *