Personal: The IT Files Andrea #13

 photo IMG_5048_zps7wiwjr6t.jpg


Tijd voor een nieuwe It Files. De afgelopen weken was ik maar een paar dagen aan het werk, want mijn zwangerschapsverlof ging in. Wel gek hoor! Tot nu toe heb ik me nog geen seconde verveeld. Ik ben vooral druk met allerlei klusjes in en rond het huis. Niet heel spannend voor de foto, maar ik heb toch aardig wat kiekjes verzameld.

 photo IMG_5052_zpsvybnke5u.jpg

Mijn laatste week werken was erg druk. Alles overdragen, toch nog even snel regelen en ik had een vrijgezellenfeest van een goede vriendin. Ik heb niet de hele dag meegedaan, maar kon wel aansluiten bij de make-up workshop bij Backstage in Amsterdam. Heel gezellig en ik scoorde ook nog wat mooie producten. Afgelopen week kwam de concealer al even voorbij op de blog, maar ik kocht ook nog een mooie foundation.

 photo IMG_5061_zps5eh8iwqt.jpg

Na de workshop had ik met een andere vriendin afgesproken bij De Bijenkorf in Amsterdam. Hier was ik echt al een tijd niet geweest en wat is het mooi geworden! Ik zag zoveel mooie merken en spullen. Snel maar eens terug om uitgebreid te shoppen.

 photo IMG_5077_zpsebj8v7za.jpg

Daarna door naar Palladium om een hapje te eten. Ik eet daar eigenlijk altijd een salade, maar dit keer begon ik voor de burger te gaan. Ook echt een aanrader!

 photo IMG_5177_zpsmphfekdx.jpg

Vanuit Amsterdam reed ik door naar mijn ouders, want mijn moeder was de dag erna jarig. Natuurlijk werd er ook even met Simba gekroeld.

 photo IMG_5188_zpspabqbgy5.jpg

En Marlissa was er ook!

 photo IMG_5202_zpsqekxy2in.jpg

De dag daarna was mijn eerste verlof dag. Ik besloot vast een begin te maken met het sorteren van de babywas. Wat een werk!

 photo IMG_5220_zpslu11veih.jpg

Van collega’s kreeg ik deze prachtige bos bloemen. Zo mooi en ze roken zo lekker. Echt een fijn cadeautje om je verlof mee te beginnen.

 photo IMG_5313_zpso6ve4zzh.jpg

Daarnaast stond mijn nieuwe auto ook nog eens klaar op de dag dat mijn verlof begon. Als cadeau kregen we deze mini auto er ook bij. Simba maakt vast een testritje.

 photo IMG_5296_zpsfpp8udxl.jpg

 photo IMG_5293_zpscodxpfbh.jpg

Tijdens mijn verlof blijft Simba gezellig hier. Zo zit ik niet de hele dag alleen en ben ik ook verplicht om regelmatig naar buiten te gaan. Marlissa en ik spreken af voor een koffietje en een snelle lunch en daarna komt Simba met mij mee naar huis.

 photo IMG_5328_zpshxlvshrn.jpg

En die helpt mee met de babywasjes!

 photo IMG_5331_zpsoduwoict.jpg

 photo IMG_5351_zpshf5lk7o2.jpg

Ondertussen komen nog wat bestellingen binnen. Zoals deze posters en de milestone kaarten.

 photo IMG_5393_zpstksk74ey.jpg

 photo IMG_5375_zpsu4uz4u2o.jpg

 photo IMG_5384_zpsafzkbmrs.jpg

Het eerstvolgende weekend was het tijd voor de wedding! Een warme dag in Amsterdam en dat voor eind september. Het was een prachtige dag vol met heel veel liefde. Wat hebben we genoten!

 photo IMG_5384_zpsafzkbmrs.jpg

 photo IMG_5421_zps36g41zgh.jpg

Verlof betekent ook tijd voor gezellig dates. Dus kwam een vriendinnetje langs voor koffie en tosti’s en heel veel uren kletsen. Super gezellig!

 photo IMG_5426_zps32tstbxd.jpg

 photo IMG_5430_zpsrhxihkr9.jpg

 photo IMG_5451_zpsqpaebbbr.jpg

 photo IMG_5498_zpsfg5hw9qm.jpg

Verder genoot ik van prachtige zonsondergangen, verse sapjes van Sajoer en kroelen met Simba.

 photo IMG_5494_zpslz2i8b0o.jpg

Bij Coffeelicious had ik een birthday lunch met een vriendin. Zo’n leuk tentje is dit.

 photo IMG_5571_zpspqqxngyj.jpg

 photo IMG_5517_zpsqyo6y9la.jpg

Verder maakte ik het huis helemaal klaar voor de baby. Gek hoor. Het staat hier helemaal vol, het kamertje is klaar, de wasjes zijn gedaan, maar het is toch gek dat we hier straks met zijn drietjes wonen.

 photo IMG_5599_zpsrsocm1cc.jpg

Tot slot nog een buikfoto van gisteren met 37 weken en 4 dagen!

Liefs,
Andrea

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.