Personal: The IT Files Andrea #12

 photo IMG_4507_zpsgxx09aul.jpg

Vandaag de eerste It files van mij in nieuwe stijl. Gewoon wat random snaps van mijn telefoon, zonder filtertje of bewerking. Doordat de blog een tijdje stil lag moet ik wel weer even wennen om alles vast te leggen. Vaak denk ik erachter af pas aan, maar dat zal in de komende weken wel weer goed komen. Voor nu toch een aardige selectie van de afgelopen weken.

De afgelopen weken hadden we natuurlijk weer controles bij de verloskundige en ook een groefecho. Alles ziet er heel goed uit, gelukkig! Ondertussen ligt Simba ook al ongeduldig te wachten in de babykamer of zou het nieuwe kleed daar gewoon erg in de smaak vallen?

 photo IMG_4604_zpsg9wviiua.jpg

Marlissa en ik moesten allebei even snel wat doen in het centrum van Amsterdam dus besloten we samen te gaan en te lunchen bij Palladium. Toen ik nog in Amsterdam studeerde en werkte kwam ik hier heel erg vaak. Het was zo’n beetje mijn stamkroeg, maar inmiddels ben ik niet meer zo vaak in Amsterdam te vinden. Het was dus heerlijk om hier weer eens te lunchen en vooral ook een koffietje te drinken, want de koffie bij Palladium is erg goed.

 photo IMG_4609_zpsgg22sd7k.jpg

Het duurde allemaal een stuk langer dan de bedoeling was dus besloten we te wachten bij het Conservatorium Hotel met een kop verse muntthee.

 photo IMG_4703_zpsrm1e5v5i.jpg

En nog meer thee! Maar dan een weekje laten bij Wijnbar Nostra in Rotterdam. Hier ging ik samen met mijn moeder en Marlissa high-teaen. Ook de mannen waren erbij. Die zaten aan een high wine. Beide echt aanraders!

 photo IMG_4751_zpss81klsse.jpg

En opeens zat ik weer bij Palladium. En ook deze keer met Marlissa. We moesten wederom voor een bliksembezoek naar Amsterdam en ook deze keer moest er gegeten worden. We gingen allebei voor een salade en konden lekker op het terras zitten!

 photo IMG_4756_zpsekjvwzbw.jpg

Yes, een opgemaakt parfum! Ik heb zoveel parfum dat ik van mezelf eens moest opruimen. Om zomaar parfum weg te gooien is natuurlijk zonde, maar ik merkte dat ik vaak naar dezelfde geuren greep en die vervolgens opnieuw kocht zodra ze op waren. Prima, maar ook mijn andere parfums moesten gebruikt worden. Daarom besloot ik één parfum te kiezen als everydaygeur totdat deze op was. In het weekend pak ik dan meestal een parfum van mijn nieuwe favorieten. In de afgelopen maanden rook ik dus heel vaak naar deze lekkere Juicy Couture geur. Inmiddels is het flesje leeg en moet ik nog even een vervanger uitzoeken om op te maken.

 photo IMG_4769_zpsi0ggsdmf.jpg

Hoe schattig zijn deze yeezy’s? In een babymaatje, so cute. Ik heb er even voor in de online wachtrij moeten staan, maar dan heb je ook wat. Helaas heb ik ze in mijn eigen maat nooit kunnen bemachtigen (voor een normale prijs), maar nu toch een paar yeezy’s in huis.

 photo IMG_4783_zps44mksfqw.jpg

Wagamama is geopend in Rotterdam en dat moest gevierd worden dus ging ik samen met een vriendin een hapje eten. Uiteraard kozen we voor ons lievelingsgerecht (altijd het zelfde). Misschien saai, maar oh zo lekker. Wagamama vind je op Witte de With. Wij zijn fan!

 photo IMG_4785_zpshe5njrqy.jpg

En als toetje moesten we even langs de Starbucks voor de eerste Pumpkin Spice Latte van dit jaar. Yum!

 photo IMG_4926_zpso4qpybym.jpg

 photo IMG_4898_zps7njp9g2n.jpg

 photo IMG_4838_zps0opwgsmo.jpg

En nog wat babyshower snaps. In een eerder blogje hebben jullie al een impressie kunnen zien. En ik blijf alle foto’s zo leuk vinden. Alles zag er zo mooi uit!

 photo IMG_4915_zpsuntthf9w.jpg

 photo IMG_4961_zpspwycmbv7.jpg

En we zijn ook nog eens mega verwend!

 photo IMG_4979_zpsxc8m9ebc.jpg

Ze zeggen dat je aan het einde van je zwangerschap onhandig wordt …. Deze avocado en huttenkase lag op een cracker en binnen 1 seconde op mijn jurkje. Dat soort acties heb ik de laatste tijd vaker dus ik denk dat ik kan beamen dat het klopt.

 photo IMG_5010_zpstmcefflv.jpg

Pakketjes! Tussen alle babyspullen door komt er ook weleens iets binnen voor mezelf. Ik was echt toe aan nieuwe huidverzorging en bestelde er ook een nieuwe deo bij.

 photo IMG_4975_zpsxxnojn51.jpg

En tot slot een foto van mijn buik van afgelopen weken. We zitten inmiddels op 33 weken. Wat vliegt de tijd. Nog een weekje werken en dan begint mijn verlof!

Hoe waren jullie weken?

Liefs,
Andrea

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *