Favorites of November

 photo IMG_6378_zpslb0s6dij.jpg


Nog maar een maandje en dan is 2017 alweer aangebroken. Wat vliegt de tijd. Maar eerst kijken we terug op de afgelopen novembermaand vol fijne en mooie momenten.

Favorites of Andrea

Favorite moments – with loved ones
De maand november is voorbij gevlogen. Ik heb natuurlijk nog verlof en dus heel veel vrije tijd, maar de dagen gaan zo snel. Natuurlijk doordat Mason de hele dag (en nacht, ha!) aandacht en verzorging nodig heeft, maar ook doordat er veel afspraken staan met vrienden en familie. Natuurlijk voor kraambezoek, maar ook daarnaast doen we veel leuks met zijn drietjes. Zo gingen we bijvoorbeeld twee dagen naar Amsterdam. Lekker wandelen en lunchen. Maar had ik samen met mijn vriend ook wat quality time toen Mason voor het eerst uit logeren ging. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik ook mijn eigen dingen blijf doen en dus ging ik een middagje zonder baby met Marlissa lunchen bij een nieuw restaurant in Rotterdam. En volgde er lunchafspraken en etentjes met vriendinnen. Op Marlissa haar verjaardag gingen we lekker de stad in en taartjes eten. Om de dag weer met zijn allen (en de rest van de fam) af te sluiten bij The Harbour Club.

Favorite buy – Acne scarfs
Ik schreef er al een blogje over en wat zijn ze fijn: mijn Acne sjaals in zwart en grijs. Een behoorlijke investering, maar wat een mooie kwaliteit en wat een warmte. Heerlijk met deze koude dagen!

Favorite me-time – Soap Treatment Store
Ik ga regelmatig naar Soap Treatment Store voor mijn facials. Mijn laatste afspraak moest ik afzeggen vanwege mijn bevalling. Na ruim 6 weken was het de hoogste tijd voor een nieuwe afspraak en wat was het fijn. Hoe normaal ik die momenten voorheen vond, zo meer kan ik ze nu waarderen. Echt even helemaal niets. Even de “aan-knop” uit en alleen maar genieten. Hoe fijn is het om daarna thuis te komen bij mijn twee mannen.

Favorite app – Deliveroo
Deliveroo is een bezorgingsapp die nu ook in Rotterdam te gebruiken is. De app is hier inmiddels favoriet! Veel leuke en lekkere restaurants zijn aangesloten en het is ideaal als je geen zin of tijd hebt om te koken. Voordeel is dat er genoeg gezonde opties zijn. Wij hebben afgelopen maand de app goed getest. Mede door het slechte weer een lunchdates die daardoor letterlijk in het water vielen. In plaats van naar buiten te gaan besloten we te bestellen en thuis te lunchen. Ook zo gezellig en lekker! Helaas heb ik begrepen dat de app nog lang niet overal te gebruiken is. Hopelijk groeien ze snel!

 photo IMG_6474_zpsjhjghznz.jpg

Favorite launch – momlifeandthecity.nl
Afgelopen maand ging mijn andere blog online. Een blog waar ik schrijf over het moederschap. Iets dat ik niet vind passen bij deze blog en onze doelgroep. De liefhebbers kunnen mij natuurlijk wel daar volgen. Ook op Instagram ben ik naast mijn persoonlijke account te volgen op @momlifeandthecity.

 photo IMG_7065_zpshbmlbba5.jpg

Favorite place for lunch – Bertmans
Bertmans ken ik al een hele tijd, maar het was lang geleden dat ik er geweest was. Afgelopen zondag ging ik daar lunchen met een vriendin en wat is het toch een fijne plek. Knus, gezellig en heerlijk eten. Ik ging voor de toast met avocado en gepocheerde eitjes. So good!

Favorites of Marlissa

 photo IMG_9713_zpspkfpahmq.jpg
Favorite Celebration – My birthday
Dat was me wel een verjaardagsfeestje! Op de dag zelf had ik lekker vrij genomen van mijn werk. Met Andrea ging ik de stad in om een taartje te eten en te winkelen. Eind van de middag aten we bij mij thuis nog een taartje met de rest van de familie, voordat we gingen eten bij The Harbour Club. Sushi, Champagne & Familie. Een perfecte avond! Afgelopen weekend vierde ik mijn verjaardag met vriendinnen. Ik had echt een super leuke avond en nacht met mijn vriendinnen. Zo leuk dat ik er een apart blogje over heb geschreven die van de week online komt!

 photo IMG_9663_zpsdw32op0u.jpg
Favorite Treatment – Facial & Manicure by Soap Treatment Store
Het was wel een maand van veel me-time. Echt heerlijk en ik had het ook even nodig. Lekker vroeg gaan slapen, bloggen met de kaarsjes aan, het huis schoonmaken met een lekker muziekje op terwijl de zon naar binnen scheen of op vrijdag gewoon op de bank hangen en TVOH kijken. Helemaal prima, maar helemaal fijn zijn de afspraken bij Soap Treatment Store. Samen met Andrea boekte ik een Facial, mijn huid had ook dringend een oppepper nodig. Wat ik stiekem nog meer kan waarderen is de manicure met OPI gel. Ik draag nu een prachtige kleur op mijn nagels: Can’t read without my lipstick.

 photo IMG_9383_zps1xsztetv.jpg
Favorite Place – The Park
De herfst en winter zijn gewoon niet mijn favoriete maanden. Eerlijk gezegd ben ik er nu al helemaal klaar mee, maar het park was wel fantastisch mooi. De oranje kleuren met de blauwe lucht leverde zulke mooie beelden op. Heerlijk om hier met Simba te wandelen, langs te fietsen of door heen te rennen.

Favorite Snack – Baked apple
Mmmm, appel met kaneel uit de oven! Love it. Ook zo lekker voor het ontbijtje.

 photo IMG_0826_zpstx8jeogz.jpg
Favorite Timehop – NYC Marathon
Timehop is één van mijn favoriete apps. Elke ochtend check ik de app tijdens mijn ontbijtje. Begin deze maand kwamen er heel veel afbeeldingen bij van New York en de marathon. Zo bizar dat de marathon alweer een jaar geleden is. Dat is snel gegaan! Het is weer tijd en ik kan weer denken aan nieuwe hardloopgoals, yes. En volgend jaar hopelijk weer naar NYC.

Favorite ‘Can’t wait’ moment – Londen!
Lekker spontaan en snel, maar ik boekte drie tickets naar Londen inclusief drie concertkaartjes voor mij, Andrea en haar vriend. Ik zag het, zocht het uit, belde Andrea op met de vraag of ze meegaan. Niet veel later was alles geboekt. Eind maart is het zover, dus dat is al best snel.

 photo IMG_9642_zpsfzpuwepr.jpg
Favorite Dates – With a lot of food and my loved ones
Voor mijn gevoel heb ik de laatste twee weken alleen maar gegeten en vooral buiten de deur. Coffeedates bij NocNoc, hangen aan de sushibar, een shoppingslunch bij Vlaamsch Broodhuys, verjaardagsetentjes bij Hugh, La Buvette en The Harbour Club, zondagsbrunch bij Ayla, etentje met heel veel nieuwtjes van mijn oude teamgenoten, gewoon met elkaar op de bank hangen met een kop thee …. De eerste twee weken van de maand was ik ziek en at ik niets anders dan beschuit en soepjes, dus het mocht wel even. Zoveel fijne uren met vrienden en familie!

 photo IMG_9911_zpsjyzyavxz.jpg
Favorite Buys – Beauty products
Ik heb mezelf best goed verwend met nieuwe beautyproducten. Voor mijn gezicht kocht ik een aantal nieuwe producten om mijn huid beter te hydrateren. Hopelijk gaat dit werken tegen mijn extreem droge en ongehydrateerde huid. Met Black Friday bestelde ik online mijn favoriete shampoo en conditioner, jeej voor extra korting!

Was is jouw favoriet van de novembermaand?

Liefs,
Andreax en Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *