Favorites of January

 photo 10891016_338492333009803_1904777343_n_zpsmv14xctl.jpg

De eerste maand van 2015 is bijna voorbij. Vandaag delen wij onze favorieten van januari!

Favorieten van Andrea
Favorite start of the year – In Paris
Hoe kun je het jaar beter beginnen dan op reis? Ik vierde oud&nieuw in Parijs en dat is zoveel leuker dan in Nederland. We reserveerden een restaurant aan Place du Tetre en het was een hele gezellig avond! De nacht was niet heel lang, want de volgende ochtend gingen we naar Disneyland Parijs. We lagen dus best vroeg in bed, maar dat neemt niet weg dat het een heel goed begin van 2015 was.

Favorite present – Kenzo sweater
In Parijs kreeg ik een heel mooi cadeau, namelijk een Kenzo trui! Het is eigenlijk de schuld van Marlissa want zij wilde even een trui gaan passen. Voordat ik het wist stond ik ook in het pashok en nu hebben we allebei een Kenzo trui. Allebei gingen we voor een grijze kleur, maar ze zijn toch net iets anders.

Favorite take-out – Angie’s
Afgelopen maand was enorm hectisch op werk en ik denk ook niet dat dat binnenkort minder wordt. Soms is het dan ook heel erg fijn om eten te bestellen na een lange dag. Vaak is dat alleen wel ongezond. Afgelopen maand bestelde ik samen met mijn vriend eten bij Angie’s in Rotterdam. So good! Super gezond en heel erg lekker. Echt een aanrader en qua prijs ook echt prima te doen. In het weekend daarna ben ik met Marlissa even bij Angie’s langsgeweest. Dit keer voor een sapje. Ook erg lekker.

 photo 10919285_890325581012707_2014591420_n_zpsnt3sr8am.jpg

Favorite activity – The gym
Jaja, in januari (de tweede helft) spendeerde ik heel wat uurtjes in de sportschool. Ik heb eindelijk mijn vriend overgehaald om ook lid te worden van mijn sportschool. Samen is het toch veel leuker dan alleen. Afgelopen weekend is Marlissa ook meegegaan om wat goede oefeningen te delen. Nou ik heb tot en met woensdag spierpijn gehad! Bedankt Marlis!

Favorite feeling – Grote schoonmaak
Twee weken geleden was het een prachtige zaterdag. De zon scheen en ik kreeg helemaal zin om schoon te maken. Een soort van spring summer cleaning. Alle keukenkastjes zijn leeggeweest en weer lekker schoon. Onder het genot van een Soy Latte van de Starbucks was het echt prima te doen. En wat een fijn gevoel daarna zo’n heerlijk schoon en opgeruimd huis. Ik voel me wel een beetje suffig dat dit in mijn favorieten lijst staat, maar als je een eigen huis hebt herken je vast wel dat heerlijke schone en opgeruimde gevoel.

 photo 10903314_341833866001479_126841111_n_zpsytmi2boz.jpg

Favorite dates – With my loved ones
Deze maand spendeerde ik heel wat tijd met vriendinnen, familie en mijn vriend. Allemaal onder het genot van iets lekkers. Een kopje thee op de bank bij een goede vriendin, high-tezen met vrienden, sushi met een vriendin, een aantal keer uiteten met mijn vriend, wijntjes drinken met familie, bezoek met wie we gewoon lekker shoarma bestellen, eten en warme chocolade melk drinken in Parijs met de familie, ontbijtje bij Laduree en met Marlissa een rooddagje bij de Ontbijtbar, Angie’s en Hopper. Van dit soort dates wordt ik het gelukkigst!

Favorite lipstick – Tom Ford’s blush nude
In Parijs moest ik naar Lafayette om de Tom Ford lipsticks te bewonderen. So pretty! Ik koos Blush Nude, een prachtige nude kleur. De kleur is voor mij echt de perfecte nude kleur. De lipstick is ook nog eens zijdezacht, brengt makkelijk aan en blijft goed zitten. Nu al mijn favoriet en extra leuk omdat ik deze lipstick als cadeautje kreeg van mijn vriend. Samen met een nagellak van Chanel in de kleur Paradisio. Ook een favoriet.

Favorieten van Marlissa
 photo 10895073_376213879221380_449317049_n_zpswbqorutu.jpg
Favorite City – Parijs
Dit jaar begon goed in Parijs. Een heerlijke stad waar ik een kleine week met familie van heb mogen genieten. Het begon met een leuk feestje op Oudejaarsavond, waarna we de volgende dag naar Disney gingen, nog een dagje slenteren door het mooie Parijs en op zondag gingen we weer naar huis. I love Paris!

Favorite Ending – ‘Study’
Januari is de maand dat ik mijn minor heb afgesloten en alle punten heb behaald. Ik moet nog wel een cijfer terug krijgen, maar ik ga er vanuit dat alle punten binnen zijn. De minor (Internal Branding) ging niet zonder slag of stoot en ik ben dan ook blij dat het afgerond is. Maandag begin ik met afstuderen waar nu ook eindelijk alles is voor geregeld. Nog een paar maanden en dan heb ik als het goed is mijn diploma in the pocket.

Favorite Workout – 10 km run
Met mijn drukke trainingsschema waren de afgelopen maand genoeg fijne trainingen. Met mijn nieuwe sportschema voor de fitness ben ik blij, want nu kan ik er weer tegenaan. Maar mijn eerst 10km na de blessure was heerlijk. ‘s Avons trok ik mijn hardloopschoenen aan voor 30 minuten, maar dat is uiteindelijk een uur geworden. Het ging goed, gemakkelijk en zonder pijn. Daar kan ik best gelukkig van worden en het lijkt erop dat ik ‘s avonds makkelijker loop dan in de ochtend.

 photo 10948996_752863394769088_319536560_n_zpsgspex2pn.jpg

Favorite Date – Sporten & Eten
Alhoewel ik niet helemaal fit was, was het een fijne dag bij Andrea in Rotterdam. De ochtend begonnen we met een workout bij haar sportschool. Die sportschool is echt wel mooier dan die van mij, maar het was vooral gezellig. Daarna zijn we uitgebreid gaan ontbijten om vervolgens via de stad naar huis te lopen. Met een stop bij Monki waar ik een nieuwe sjaal kocht, Angie’s voor een heerlijk sapje, Hopper voor thee & koffie en daarna ploften we bij haar op de bank en maakten de vriend van Andrea een lekkere soep.

Favorite Time – With fiends
Tijd met vrienden, wat wil je nog meer? Onder andere zijn mijn vriendinnen weer terug uit Dublin, uitgebreide lunches, shoppen en uren kletsend over van alles en nog wat. Ik hou het kort <3. photo 10895385_1550239861895704_430058735_n_zpsoittcncc.jpg

Favorite Present – Paradisio van Chanel
Een klein cadeautje voor mezelf shopte ik bij Chanel. De nieuwe collectie is weer eens prachtig en hoe hebberig kan ik daar wel niet van worden. Ik heb me ingehouden en nam alleen de nagellak Paradisio mee. Een bijzonder kleurtje groen met parelmoer. Zo mooi!

Favorite Sweater – Kenzo
Andrea heeft de sweater ook in haar favorieten en ja, ook bij mij krijgt de Kenzo trui uit Parijs een plekje bij de favorieten van de afgelopen maand. Na al die jaren heb ik de trui nu ook in mijn kast. De trui is zo warm en echt een favoriet. Ik heb het al te vaak gedragen. Het liefste combineer ik de trui met een zwarte broek, zwarte laarsjes en een zwarte tas.

Favorite Hotspot – Hopper
In januari ben ik best bij veel nieuwe restaurants geweest en Hopper is de plek waar ik heel vaak ben geweest. Een fijne plek waar de Wifi onwijs goed werkt, de pompoencake of appel/dadel cake is te lekker, de broodjes trouwens ook, zodra je binnenstapt ruik je het vers gebakken brood (spontaan honger!) en natuurlijk heel veel verse muntthee alhoewel ze bekend staan om de goede koffie, maar ik drink dan weer geen koffie.

Liefs,
Andrea & Marlissa

Share:

4 Comments

 1. January 30, 2015 / 9:52 am

  Wat een fijne favorieten! Het was een goede start van 2015..

 2. January 31, 2015 / 9:12 am

  Leuke favorieten, ben zooo jaloers op jullie Kenzo truien!

 3. January 31, 2015 / 1:05 pm

  Jullie Kenzo truien zijn echt gaaf! Jullie zijn echt goed bezig met sporten, daar kan ik wel een voorbeeld aan nemen 😉

 4. February 1, 2015 / 7:28 pm

  Wauw, ik heb even gegoogled maar die paradisio is een mooie kleur inderdaad. Leuke cadeautjes zijn dat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.