Pay It Forward (Doe mee!)

 photo tumblr_mwu1lxpzPD1r8tkaro1_1280_zps8cc4b92a.png

Een tijdje geleden stapte Andrea in het donker de auto in op weg naar het werk. Ze luisterde (as usual) naar Mattie & Wietze op Q-music. Van die show wordt iedereen vrolijk. Die dag was er wel een heel leuk item. In de show werd gebeld met de eigenaresse van restaurant Novecento in Haarlem. Zij hebben een geweldige actie: de Pay It Forward actie. Op een doordeweekse avond krijgt een tafel in plaats van de rekening een briefje waarop staat dat zij niet hoeven te betalen, maar in plaats daarvan iemand anders een plezier te doen of ergens mee te helpen. Als de volgende dan ook weer iemand helpt maakt dit de wereld een klein beetje fijner. Geniale actie! Wij gingen ons verdiepen in de Pay It Forward movement en er zijn onwijs leuke acties. Ook wij wilde ons steentje bijdragen en willen drie lezers verrassen met iets leuks. Dit kan van alles zijn: een boek, een kaartje, iets eetbaars of heel iets anders. De bedoeling is natuurlijk dat deze drie lezers ook iets voor iemand anders (en het liefst voor meerdere mensen) gaan doen om zo ook hun steentje bij te dragen aan een leukere, gezelliger en mooiere wereld.

Wat moet je doen?
– Volg ons via Bloglovin’
– Laat een reactie achter bij de comments waarin je aangeeft wat jij voor iemand anders gaat doen als wij jou uitkiezen (dit mag je natuurlijk ook gewoon doen als je bij deze actie niet wordt uitgekozen)
– Doe vandaag alvast iets kleins voor iemand anders en tover een lach op het gezicht van die persoon (ook al is het een kop thee maken voor je moeder!)

Wij kiezen over een weekje drie lezers en zullen per email de adresgegevens opvragen. Ergens in februari ontvangen die drie lezers een verrassing.

Pay it forward!

Liefs,
Andrea en Marlissa

Share:

7 Comments

 1. February 1, 2014 / 9:45 am

  Wat een geniaal initiatief!!

  • Andrea
   Andrea
   Author
   February 1, 2014 / 11:17 am

   Doe je mee?

 2. February 1, 2014 / 4:21 pm

  Ik wil wel graag mee doen! Alleen nog even bedenken wat ik ga doen 🙂

  • Andrea
   Andrea
   Author
   February 2, 2014 / 9:23 am

   Het kan van alles zijn hoor. Hoeft ook echt niet veel geld te kosten!

 3. February 1, 2014 / 5:36 pm

  Wat een ontzettend grappig initiatief, ik doe mee!

  • Andrea
   Andrea
   Author
   February 2, 2014 / 9:22 am

   Leuk!

 4. February 6, 2014 / 9:01 am

  wauw wat een gaaf idee! zo goed dat jullie dit doen! ik doe mee heb jullie gevolgt op bloglovin (zou het leuk vinden als jullie me terug volgen;)) , Als ik dit door mag geven ga ik iets lekkers bakken voor mijn oude buren, die hebben nooit kinderen kunnen krijgen dus vind ik het altijd wel goed om iets voor hun te kunnen betekenen met mijn jonge leeftijd:)

  Echt een super actie meiden!

  liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.