Toekomstvoorspellingen

Schermafbeelding 2017-10-24 om 07.56.38

Hoe ziet het leven er over een jaar uit? Of over 5 jaar? Over 10 jaar? Wij zijn soms best nieuwsgierig naar de toekomst. Hoe is het dan? Geen idee! Het is zo onvoorsppelbaar of valt dat mee? Allebei zijn we vooral benieuwd naar onze carrière. We zijn behoorlijk nuchter en leven meer in het nu dan in de toekomst, maar wat zou een medium zeggen over onze carrière? Doen we het werk van nu over 5 jaar nog? Of staat er een carrièreswitch te wachten? Wij gingen een half uur chatten met een medium van mediumchat. Want nieuwsgierig zijn we wel!

Het is de eerste keer en we hebben geen idee wat ons te wachten staat. We zijn vooral heel benieuwd en nieuwsgierig naar wat ze ons gaan vertellen! De website werkte in ieder geval erg gemakkelijk. Bij de verschillende personen staat een kort verhaaltje over wie ze zijn en welke gaven ze hebben, inclusief een foto. Dat maakt de keuze toch wat makkelijker. Marlissa trapte af met een chatsessie met een heldervoelend en helderziend Paragnost.

“Hij had mijn naam en geboortedatum. Ik stelde een brede vraag over mijn carrière en hij kwam met twee eigenschappen die klopte en gelinkt konden worden aan mijn carrière. Nu weet ik ook dat verandering/afwisseling en goed alleen kunnen zijn, eigenschappen zijn van een boogschutter (that’s me). Dit vormde ook de basis voor op het antwoord op mijn vraag. Ik vroeg af en toe door, kijkend naar een specifieker antwoord en zo af en toe kreeg ik dat wel. Alhoewel ik soms ook het idee had dat hij vertelde wat ik zei. Daarom wilde ik niet te veel vrijgeven, want in hoeverre kan hij echt mijn toekomst zien? Lukt dat via een chat? Er zaten zeker waarheden in, maar als nuchtere ik vraag ik me toch af of hij echt mijn toekomst zag.”

Andrea koos voor iemand anders.
“Ook ik ging 30 minuten chatten en stelde een carrièrevraag. Het was heel algemeen en ik kreeg eigenlijk geen antwoord op mijn vraag. Luister naar je gevoel en vanuit je interesse, was de boodschap. Geldt dit niet voor iedereen? Ik besloot na 10 minuten om deze chat te beëindigen en mijn vraag aan iemand anders opnieuw te stellen. Naast mijn geboortedatum vroeg zij ook een foto. Ik stuurde een foto van mij en Mason. Dit gesprek werd wel heel concreet. Dat ik met kinderen moet werken, zoals vluchtelingenwerk. Maar helaas, dat is niet wat ik wil en wie ik ben. Nee, na deze 30 minuten ben ik niet veel wijzer geworden.”

Heb jij wel eens contact gehad met een medium (offline of online)? En hoe was jouw (eerste) ervaring?

Liefs,
Marlissa & Andrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.