Lovely gifts from Santa

 photo DSC_1025kopie_zpsa66039c8.jpg

De kerstman is al even geleden langs geweest en jullie hebben de cadeaus van Andrea al kunnen zien. Wat heeft zij veel en vooral leuke dingen gehad. Santa is niet alleen in Rotterdam geweest, maar heeft ook bij mij thuis wat cadeautjes achter gelaten. We zouden het klein houden, maar ik heb echt super leuke dingen gehad! Dit noem ik geen kleine cadeautjes, Santa. De pakjes bleven dicht tijdens All you need is love, maar vorig jaar (ja, 2013!) deden we het op eerste kerstdag tijdens een heerlijke brunch. Benieuwd wat ik gekregen heb?

Ik begin gelijk met het pakketje dat ik nooit had verwacht. De E-reader stond al een hele tijd op mijn lijstje, maar ik kocht het nooit. Zal ik het wel gaan gebruiken? Nou en of! Mijn E-reader heb ik al veel gebruikt en het is perfect voor in de trein en voor vakanties. Geen excuses meer om niet lezen, omdat ik geen boeken meer heb. Onze bucketlist challenge van ’15 boeken lezen in 2014′ gaat nu een makkie worden. Als jullie nog boekentips hebben, graag!

 photo DSC_1031kopie_zpsc1c15c62.jpg

Grey’s Anatomy staat op nummer 1 van mijn favoriete series en seizoen 8 lag onder de kerstboom. Ik moet bekennen dat ik bijna alle afleveringen al gezien hebt.

 photo DSC_1036_zpsb2ce871c.jpg

Dit is een prachtige zilver nagellakje van OPI, Haven’t the foggiest. Heel toevallig, want een paar dagen daarvoor heb ik zelf twee lakjes van OPI gekocht (My private jet & Pure 18k white gold and silver top coat van Mariah Carey). Het zilveren lakje had ik toen ook in mijn handen gehad en ik heb lang staan twijfelen tussen deze en My private jet. Nu heb ik ‘the foggiest’ als nog en wat ben ik er blij mee (stiekem vind ik deze mooier dan die ik zelf had gekocht).

 photo DSC_1040kopie_zpsd0b02843.jpg

Bij deze nagellak kreeg ik een heerlijk handcrème met een frisse geur. Ik vertelde net aan mijn moeder dat ik voor mijzelf een heerlijke handcrème had gekocht van Sabon en toen pakte ik dit flesje uit, oeps. Het zijn twee verschillende geuren en allebei komen ze wel op, geen probleem.

 photo DSC_1072_zpsd487d060.jpg

Truien zijn mijn favoriete kledingstukken voor de herfst/winter. Net voor kerst ging ik met mijn moeder naar de stad om de KitchenAid te kopen. Deze lieten we nog even staan, want twee dagen later zouden we 15% extra korting krijgen en dat is toch leuk op zo’n bedrag. In plaats van de KitchenAid ging deze trui mee naar huis. Een 100% wollen trui van Lieblingsstuck. Een prachtige kleur al zeg ik het zelf. Dit was het enige pakketje dat ik kon raden op de ochtend van Eerste Kerstdag. De KitchenAid heb ik op Tweede Kerstdag als nog opgehaald voor mijn moeder!

 photo DSC_1058kopie_zps7ba3caee.jpg

Tot slot kreeg ik ook nog een kookboek met recepten uit de Big Apple! Ik heb nu nog een paar weken ‘vakantie’ en in die tijd wil ik veel recepten gaan testen, zoals de bagels of donuts. Hier staan zoveel lekkere dingen in, maar het is ook gewoon lekker om doorheen te bladeren en/of te lezen.

Ik ben enorm verwend en met alles zo blij, dank je Santa!

Liefs,
Marlissa

Share:

11 Comments

 1. January 6, 2014 / 12:13 pm

  Wauw, mooie cadeaus! Grey’s Anatomy seizoen 8 staat ook nog op m’n lijstje.

 2. January 6, 2014 / 12:42 pm

  Oh dat boek Recepten uit the big apple lijkt me leuk! Plaats je de gemaakte recepten ook door op de blog? 😉

  • Marlissa
   Marlissa
   Author
   January 7, 2014 / 4:10 pm

   Ja, als de recepten lukken en lekker zijn ga ik ze zeker met jullie delen:)

 3. January 6, 2014 / 4:10 pm

  Wat een leuke dingen. Hier twijfel ik ook nog steeds over een e-reader maar ik lees overal zulke positieve berichten dar ik binnenkort wel voor de bijl ga, denk ik.

  • Andrea
   Andrea
   January 6, 2014 / 7:52 pm

   Ik ben ook om. Ik wil graag een Kobo ereader. Ik denk dat ik deze binnenkort ook ga aanschaffen.

 4. January 6, 2014 / 7:42 pm

  Wat n leuke nieuwe site! Heb n tijd niet meer gekeken, oeps! I love the reader, zou ik zoiets ook aanschaffen…

  • Marlissa
   Marlissa
   Author
   January 7, 2014 / 4:11 pm

   Ik ben heel blij met een e-reader en kan het je alleen maar aanraden!

 5. January 6, 2014 / 10:04 pm

  Wat een gave cadeau’s! Hier nog een Grey’s-fan!

 6. January 7, 2014 / 6:50 am

  Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen. Dat boek met de recepten uit NY, daar ben ik wel heel erg benieuwd naar. Ik hou van koken en bakken, dus ik ga daar zeker naar op zoek! Xx

 7. January 7, 2014 / 7:46 pm

  Mooie cadeau’s! Die trui vind ik gaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.