Internationale blogs

 photo df5a039033f111e3868a22000a9f18a6_8_zpsapjjiui0.jpg

Het lezen van blogs doe ik eigenlijk altijd via Bloglovin’. Een hobby waar ik helaas veels te weinig tijd voor hebben. De meeste blogs die ik volg zijn Nederlandse blogs, maar ook in het buitenland zijn veel leuke bloggers te vinden. Ik deel vandaag mijn favorieten!

Top 5 van Andrea
1. Bikinis & Passports
Met stip op 1 staat de blog van Vicky. Ik volg deze blog al een aantal jaren en ik vind de stijl van Vicky erg leuk. Ook komen er mooie travelfoto’s online. Als je van interieur houdt is deze blog ook echt een aanrader, want er komen regelmatig mooie kiekjes van Vicky haar appartement voorbij.
2. Joliette
België is toch echt een ander land en dus mag de blog Joliette niet ontbreken in dit rijtje. Lisha blogt hier voornamelijk over beauty, maar er komt ook zeker wat lifestyle voorbij. Vooral de schrijfstijl is uniek & erg leuk!
3. Cara Loren
Een feelgood blog met prachtige foto’s van Cara en haar familie. Fashion, kids & privékiekjes komen voorbij. Cara haar stijl is toch wel anders dan die van mij, maar vaak haal ik hier toch wel inspiratie uit.
4. Nouvelle Daily
Als ik zin heb in heel veel inspiratie dan bezoek ik Nouvelle Daily. Een lifestyle blog met vooral heel veel mooie foto’s en fijne tips. Beauty, fashion, lifestyle … alles komt op deze blog voorbij.
5. Cupcakes and Cashmere
De blog van Emily volg ik inmiddels ook al heel wat jaren en het is leuk hoe Emily privé combineert met andere artikelen. Ze heeft ons meegenomen tijdens haar huwelijk en onlangs is ze moeder geworden. Daarnaast vind je hier een dosis aan inspiratie als het aankomt op interieur en food. Fijne feelgood blog.

Liefs,
Andrea

Share:

4 Comments

 1. March 8, 2015 / 2:39 pm

  Leuk! Ik kende ze nog niet allemaal, even kijken maar..

 2. March 8, 2015 / 7:48 pm

  Oeh leuk, de 1e kende ik niet en heb ik meteen opgezocht en toegevoegd aan mijn bloglovin lijstje.

 3. March 8, 2015 / 8:19 pm

  Ik volg Vicky der blog al eventjes en ik lees haar blog echt super graag! Ze schrijft zo leuk en haar foto’s zijn zo mooi!

  XO naomi @ Naomi in Wonderland

 4. March 9, 2015 / 10:23 am

  Toffe blogs!! Jammer genoeg heb ik echt niet veel tijd om uitgebreid blogs te lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.