Favorite Fives: Instagrammers

 photo InstagrammersAndrea_zps1a779801.jpg

In februari gaven wij al eens een overzichtje van onze favoriete instagrammers, maar inmiddels zijn we natuurlijk heel veel nieuwe mensen gaan volgen dat we het tijd vonden voor een update. Instagram blijft heel leuk en verslavend en wij refreshen dan ook regelmatig. Vandaag delen wij onze favorieten accounts.

Top 5 van Andrea
1. Marloes (thebeautyassistant)
Marloes is beautyblogger en heeft een ontzettende leuke blog die ik pas een tijdje geleden ontdekte. Natuurlijk moest ik haar ook op Instagram volgen en haar account is erg leuk. Niet alleen beauty, maar ook heerlijke foodfoto’s komen voorbij. Ook posts ze af en toe foto’s van haar outfits en ook die zijn altijd erg hip & leuk. Grote inspiratiebron dus!

2. Vivianne (viviannevanb)
Vivianne was een hele tijd geleden stagiaire bij Beautyscene en sindsdien ben ik haar blijven volgen. Ik vind vooral haar make-up looks erg mooi en inspirerend. Ik neem vaak even een kijkje om inspiratie op te doen voor een nieuwe look.

3. Louise Hay (louhayhay)
Fashion en beautyblogger Louise woont in Londen en heeft een GE-WEL-DIGE kledingstijl. Ik heb al een aantal maanden zin om mijn kledingkast uit te zoeken en veel weg te gooien. Het liefst start ik helemaal opnieuw, maar ja ik heb geen goudmijntje. Wel ga ik binnenkort een grote opruimactie doen en in New York hoop ik veel mooie nieuwe items te kunnen kopen. Louise zal dan zeker een inspiratiebron zijn.

4. Elise Boers (Tigerelise)
Elise is een Nederlandse die in New York woont. Tja, dan ben ik al snel geinterreseerd natuurlijk want ik hou van New Yorkse snapshots. Het is natuurlijk heerlijk om mee te kijken in haar New Yorkse leventje. Ik droom af en toe even weg bij haar leventje.

5. Annic van Wonderen (annicvw)
Annic is de founder en director van Ilovefashionnews.com en het is heel leuk om haar leventje via Instagram te volgen. Inmiddels kan dat ook via haar real life soap. Erg leuk om te zien wat er allemaal komt kijken bij het runnen van haar site. Inspirerende dame!

 photo MarlisaInstagrammers_zps62815d38.jpg

Top 5 van Marlissa
1. Carin Olssen (Parisinfourmonths)
Jaloersmakend! Een prachtige vrouw, wonend in Parijs, met een geweldig gevoel voor mode en zij schiet de meest mooie foto’s om met ons te delen. Haar blog volg ik ook trouw, maar haar Instagram vind ik misschien nog wel leuker. Ze is niet alleen in Parijs, want pas liet ze nog heel wat mooie hoekjes van Rome en Stockholm zien. Zeker heel inspirerend!

2.Helena Glazer (Brooklynblonde1)
Een overdosis New York en fashion. Helena heeft een geweldige stijl, komt op de mooiste plekken en ook ik heb een zwak voor Instagram accounts vanuit New York. Ik ben Helena gaan volgen (met nog veel meer andere accounts) voordat ik naar New York vertrok, zodat ik tips en hotspots kon meepikken. Ik vind het heerlijk om haar New Yorkse leven te volgen.

3. Aran Goyoaga (Cannellevanille)
Als je nog geen trek had, dan krijg je wel honger door het zien van haar foto’s. Food fotografie is niet gemakkelijk en het verbaasd mij altijd hoe lekker mensen gerechten kunnen showen op foto’s. Aran is hier een van en haar foto’s zijn heel goed. Het overgrote deel zijn wel food foto’s, maar ze deelt ook wel eens mooie plaatjes van de natuur en het interieur.

4. Jacintha Verdegaal (Urbanpixxels)
Jacintha is een fotograaf en travel blogger en levert de prachtigste foto’s op. Ze is nu in New York, en dat zorgt voor heel veel fijne foto’s. Maar ze vliegt de wereld over, maar deelt ook mooie plaatjes van Nederland. Ik word altijd reislustig van haar foto’s en ze deelt tegelijk veel leuke hotspots. Een mooi account!

5. Vanessa Barendregt (Vanessabarendregt)
Voor wat interieur inspiratie ben je bij haar op de juiste plek. Haar huis is zo mooi en licht en ze weet alles perfect vast te leggen. Haar foto’s zijn altijd licht, opgeruimd, stylish en helemaal perfect. Af en toe komt er ook een heerlijk ontbijtje of een geshopte outfit voorbij.

Wat zijn jullie favorieten Instagrammers?

Liefs,
Marlissa

Share:

7 Comments

 1. October 5, 2014 / 9:46 am

  Wat een leuke accounts 🙂

 2. October 5, 2014 / 10:10 am

  Erg leuke accounts zitten erbij!

 3. October 5, 2014 / 12:03 pm

  Ah wat leuk dat ik er tussen sta meiden! Dankjewel, ik voel me vereerd, hihi! Hele leuke accounts ook verder! Geniet van jullie zondag <3

 4. October 5, 2014 / 12:36 pm

  Sommige kende ik nog niet, dus ga ik gelijk even opzoeken. Marloes volg ik ook graag op instagram. Vooral vanwege haar foodfoto’s.

 5. October 5, 2014 / 3:33 pm

  Leuk dat jullie een top vijf tonen 🙂 Ik heb zelf nog een Instagram account. Woops… loop lekker ver achter.

 6. October 5, 2014 / 7:18 pm

  Leuke accounts!! Kende ze niet allemaal, heb dus weer een paar nieuwe instagrammers om te volgen!

 7. October 5, 2014 / 8:21 pm

  Wat een leuke accounts allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.